“Toca aixecar-se”

“Toca aixecar-se”

Andreu Plaza i el capità Paco Sedano coincideixen a remarcar la importància de girar full com més aviat millor després de l’eliminació prematura a la Copa d’Espanya i centrar-se en la Lliga

El Barça rep demà el Llevant al Palau Blaugrana (13,15 h, Esport3 i Teledeporte) amb l’objectiu de seguir la bona línia de resultats a la Lliga –l’equip s’ha mantingut invicte durant una volta sencera– i mantenir viu el pols amb el Movistar Inter per la primera plaça de la Lliga regular.

L’equip vol demostrar capacitat de reacció després de l’eliminació als quarts de la Copa contra el Xota a la tanda de penals. “Aquesta setmana hem tingut temps per plorar, reflexionar, assumir el que va passar i entrenar-nos”, ha comentat Andreu Plaza. “Està clar que no ens esperàvem caure als quarts, però això continua. Ens hem d’aixecar i tots tenim clar l’objectiu que ens queda i pel que lluitarem”, ha dit el tècnic en referència a la Lliga.

En la mateixa línia s’ha expressat el capità Paco Sedano. “Quan caus, toca aixecar-te”, ha remarcat. “Aquest equip té ganes de fer coses importants i toca estar més units que mai per assolir els objectius”, ha assegurat el capità. Paco Sedano ha insistit, a més, en el fet que la “línia de l’equip és bona tot i l’eliminació a la Copa”, i ho ha argumentat pel fet que a la Lliga l’equip acumula “15 partits invicte, amb 13 victòries i 2 empats”.

El rival d’aquest dissabte serà el Llevant. El Barça ja va guanyar al Cabanyal a l’anada per 1-5 i es va revenjar de l’eliminació a la Copa del Rei. Des d’aleshores, però, els valencians han canviat d’entrenador i David Madrid ha substituït Braulio Correal amb l’objectiu clar d’intentar treure l’equip del descens. De moment, el Llevant és penúltim a dos punts de la salvació, que marca el Burela, i només ha guanyat un partit a domicili en tota la Lliga, a la jornada 1 contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra.

En el capítol de baixes, Cecilio –sancionat– i Helinho –amb problemes físics– es perdran el partit. El Barça, per la seva banda, arriba amb les baixes ja conegudes de Lozano, Rómulo, Aicardo i Bateria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut