fcb.portal.reset.password
Wilde ha marcat 400 gols durant la seva carrera a la LNFS

Wilde ha marcat 400 gols durant la seva carrera a la LNFS / FOTOMUNTATGE FCB

Wilde és l’actual Pitxitxi del FC Barcelona Lassa aquesta temporada a la LNFS amb els 26 gols que ha marcat aquesta any a la Lliga i se situa com el quart màxim golejador de la competició aquesta temporada, només superat per Andresito (Aspil Vidal Ribera Navarra) i Juan Carlos (Peníscola RehabMedic) amb 29 i Adolfo (Catgas Santa Coloma) amb 27.

400 gols en tres equips

Amb el gol que va marcar davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra al partit disputat al Palau Blaugrana, el brasiler va marcar el seu gol 400 a la LNFS des de la seva arribada la temporada 2003/04. El d’Oros Ceará (Brasil) va estar-se dues temporades al Xota Navarra, amb els quals va fer 58 gols a la competició domèstica. A Múrcia va jugar durant cinc temporades i el seu olfacte golejador no va canviar gens. Wilde va marcar 179 a la LNFS en aquell període, tenint en compte que un any pràcticament se’l va passar en blanc després de superar una greu lesió.

A la seva arribada al club català, també es va convertir en el màxim referent a l’atac barcelonista i les sis temporades que ha vestit la samarreta culer, Wilde ha marcat un total de 163 dianes.

240 gols com a blaugrana

Wilde és el millor golejador culer de la història i les sis temporades de blaugrana ha marcat 240 gols en competicions oficials. La seva primera temporada com a barcelonista, el brasiler va totalitzar 41 gols entre totes les competicions. La temporada 2011-12 va marcar-ne 56 mentre que un any més tard, la 2012/13, el seu registre va ser de 29 gols. La 2013/14 va sumar-ne 42, mentre que la passada, va celebrar 43 gols en partits oficials. Aquesta n’acumula 30, tenint en compte que no ha pogut jugar en competició europea per segona vegada des que va arribar al Club.

A més, Wilde és el màxim golejador de la història del FC Barcelona a la Copa del Rei amb 30 gols, a la Copa d’Espanya amb 21 i en competicions europees amb 22. A més, ha estat capaç de fer 7 hat-tricks amb el Barça Lassa i en quatre ocasions ha marcat quatre gols en les diferents competicions que els blaugranes han disputat.


FCB Futsal: Wilde, 400 gols by fcbarcelona

Sis internacionals blaugrana

Espanya i el Brasil han convocat sis jugadors culers aquesta setmana. Espanya ha convocat Aicardo, Lin, Lozano i Sedano per jugar el partit de tornada davant d’Eslovènia classificatori per al Mundial de Colòmbia i el Brasil ha reclamat Bateria i Ferrao per jugar un amistós amb Cuba

Tornar a dalt