Volen trencar la defensa navarresa

Volen trencar la defensa navarresa

El Barça jugarà contra la segona millor defensa de la Lliga aquesta temporada

El FC Barcelona Lassa jugarà davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra (Esport3 i Barça TV) el partit corresponent de la jornada 27 de la LNFS divendres a partir de les 21 h. Els blaugranes volen seguir sumant i mirar d’estar atents en cas que els madrilenys del Movistar Inter es deixin algun punt pel camí.

Els homes de Marc Carmona fa 19 partits a la Lliga que no coneixen la derrota, i en aquesta sèrie d’enfrontaments han sumat 15 victòries i només quatre empats. De fet, els blaugranes han marcat 136 gols en els 26 duels de Lliga jugats fins ara amb una mitjana de 5,23 gols per partit. El rècord històric dels culers a la LNFS és de 150 gols la temporada 2011/12, i els barcelonistes superaran aquesta màgica xifra si mantenen la mitjana de gols de tota la temporada. En quatre partits haurien de sumar almenys 15 dianes.

Segona millor defensa

Al davant tindran una de les millors defenses de tot el campionat. Els navarresos de l’Aspil Vidal Ribera Navarra són la segona millor defensa de la LNFS i només han permès 62 gols, amb una mitjana de 2,38 dianes encaixades en tota la Lliga, únicament superats pel Movistar Inter, que n’ha encaixat 53. Els de Pato realitzen una defensa molt intensa que provoca els errors dels seus rivals, i en treuen molt de profit. En atac, però, els navarresos són el sisè pitjor equip de la competició, i només han estat capaços de marcar 80 gols, el rendiment dels quals, però, és magnífic, ja que són cinquens a la classificació amb 45 punts.

El precedent

Al partit de la primera volta, disputat a Tudela a les acaballes del novembre passat, els blaugranes van sumar una victòria molt important per 0-2 amb dues dianes del brasiler Wilde. La primera la va marcar quan estava a punt de finalitzar la primera part, i la segona va ser un magnífic gol amb la cama esquerra a l’equador de la segona part. La victòria davant dels navarresos va ser molt important en aquell moment, després de l’empat en la jornada anterior al Palau davant de l’UMA Antequera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut