Volen sumar la setena victòria consecutiva a la Lliga

Volen sumar la setena victòria consecutiva a la Lliga

Els blaugranes volen sumar la setena victòria consecutiva a la LNFS i posar pressió al líder, el Movistar Inter

El Barça Lassa jugarà la 24a jornada de la LNFS davant d’ElPozo Múrcia a partir de les 21 h (Esport3 i Barça TV) amb la idea clara de centrar-se en la Lliga i oblidar la decepció de la Copa d’Espanya precisament contra el mateix rival.

Els barcelonistes saben que tenen en la Lliga l’únic títol que poden guanyar aquesta temporada i tant Marc Carmona con els seus jugadors són conscients que han de guanyar el partit davant dels murcians i intentar seguir l’estela del Movistar Inter que els avantatja en quatre punts.

ElPozo Múrcia, amb noves cares

En el partit de la primera volta disputat a Múrcia, els culers van jugar un partit completíssim i van vèncer per 3-7 i va significar la millor golejada per part blaugrana en la història entre tots dos equips. Mai el Barça Lassa havia estat capaç de fer set gols al conjunt murcià. Però des de llavors ElPozo Múrcia ha incorporat Jé, un pivot esquerrà brasiler molt potent que canvia molt el joc dirigit per Duda i que els fa molt més perillosos i complets que ara fa uns mesos.

Últim enfrontament amb sabor agredolç

Ara fa sis dies, tots dos equips es van tornar a veure les cares i la sort no va somriure als catalans. Els blaugranes van perdre les semifinals de la Copa d’Espanya a Guadalajara per 5-3 i no van poder jugar una altra final de la competició. Els murcians, però van caure derrotats pel Movistar Inter i no van poder tampoc aixecar el títol, que se’ls resisteix des de la temporada 2009/10.

Bon moment blaugrana a la LNFS

Tot i la derrota a la Copa d’Espanya, el Barça Lassa a la Lliga es troba situat a la segona posició de la classificació i encadena sis jornades consecutives guanyant els seus partits i ha igualat la mateixa ratxa d’inicis de la temporada. En cas de vèncer els murcians, establiria la millor marca de l’any amb set partits seguits en Lliga emportant-se els tres punts. A més, el brasiler Dyego podria sumar l’onzena jornada de Lliga sumant almenys un gol, ja que en els darrers deu partits de Lliga ha sumat 12 dianes. A més, l’atac culer és el millor a la competició amb un total de 123 gols en els 23 partits que s’han disputat fins ara.

Torna Gabriel

Després de perdre’s els últims partits per una lesió a la seva cama esquerra, el brasiler Gabriel torna a la convocatòria de Marc Carmona i el tècnic català podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut