Volen retallar diferències

Volen retallar diferències

Els blaugranes volen sumar tres punts i quedar-se a només un del Movistar Inter

La gran victòria de la jornada anterior davant d’ElPozo Múrcia va permetre sumar tres punts molt importants de cara a la classificació i el Barça Lassa sap que si guanya davant del Magna Gurpea divendres a les 21 h (Esport3, Barça TV i streaming a www.fcbarcelona.cat ), la diferència amb els madrilenys es quedaria a només un punt.

Tot i que aquest any els catalans i els navarresos ja es van veure als vuitens de la Copa del Rei, els blaugranes tenen clar que serà un altre partit molt diferent i sense res a veure amb el Barça Lassa quan va eliminar per 4-1 els d’Imanol Arregui.

Objectiu: retallar tres punts

Els blaugranes són conscients que tenen una bona oportunitat de retallar les diferències amb el Movistar Inter, que actualment es troben a quatre punts dels culers per haver jugat un partit més a la Lliga. Els barcelonistes jugaran dos partits seguits a casa i Marc Carmona va comentar a la prèvia que era important guanyar els sis punts del Palau.

El Barça Lassa és el millor equip en atac del campionat amb 51 gols amb una mitjana de 5,66 gols per partit i Aicardo i Wilde estan entre els millors golejadors de la LNFS amb nou gols cadascú. A més, els culers també són la millor defensa de la Lliga amb només 23 dianes encaixades després de nou partits disputats.

Els navarresos, quarts a la Lliga

Els navarresos van començar una mica dubitatius al campionat de Lliga, però actualment estan classificats en quarta posició amb 17 punts després de guanyar cinc partits, empatar-ne dos i perdre’n dos més. Casualment, el màxim golejador del Magna Gurpea a la LNFS és el tanca Javier Eseverri, que als seus 38 anys segueix sent el jugador franquícia del seu equip, i que en les primeres nou jornades de Lliga ja ha marcat 10 gols i és el tercer màxim de la competició, només superat per Corvo i Chino.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut