Volen rematar els quarts a la primera

Volen rematar els quarts a la primera

Tot i tenir una oportunitat més diumenge, els blaugranes volen assegurar el seu passi a semis per la via ràpida

El FC Barcelona Lassa vol tancar per la via ràpida l’eliminatòria dels quarts de final davant del Catgas Santa Coloma divendres, 20 de maig, a les 20 h (Esport3 i Barça TV).  

Per aconseguir-ho, els de Marc Carmona hauran de guanyar els colomencs al Palau, tot i que si no passés aquest divendres encara en tindrien una altra oportunitat diumenge, 22 de maig, a partir de les 18.30 h al mateix recinte blaugrana. Però ni Carmona ni Marc Tolrà, que van atendre els mitjans a la prèvia d’aquest matx, volien plantejar-se aquesta possibilitat.

Quatre de quatre

El Barça ha sortit vencedor dels quatre enfrontaments disputats fins ara –un de Copa Catalunya (2-4), dos de Lliga regular (6-7 i 5-2) i el primer dels quarts de final (1-2)–, i voldran continuar en la mateixa dinàmica de victòries. I més sabent que el triomf té un premi molt especial: el passi a les semifinals de la Lliga.

Igualtat màxima als quarts

Una cosa ha quedat clara en els enfrontaments dels quarts de final de la LNFS: la igualtat és una màxima en les quatre eliminatòries d’aquesta temporada. En cap dels primers partits que s’han jugat fins ara l’equip guanyador ha vençut per més d’un gol de diferència. El Barça Lassa va acabar el seu partit per 1-2, mentre que el Magna Gurpea va vèncer per 4-3 ElPozo Múrcia. Per la seva banda, el Movistar Inter va derrotar a domicili el Peníscola Bodegas Dunviro per 2-3, i l’Aspil Vidal Ribera Navarra va guanyar el Palma Futsal per 3-2.  

Encara sense Bateria

Marc Carmona no podrà comptar encara amb la presència del brasiler Bateria, que continua recuperant-se de la lesió a la cama esquerra, però Esteban Cejudo i Ferran Plana se sumen a la convocatòria dels blaugranes. Els joves jugadors culers s’han entrenat amb el primer equip les darreres setmanes sota les ordres de Carmona, i en l’últim partit de la Lliga regular a Elx van gaudir de força minuts, a més d’alguna ocasió per marcar el seu primer gol amb la samarreta culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut