Volen guanyar per seguir sumant

Els barcelonistes no volen perdre l’estela del líder i necessiten els tres punts

El FC Barcelona jugarà el divendres 1 d’abril davant l’UMA Antequera el partit corresponent a la 26a jornada de la LNFS a partir de les 20.45 h davant de l’últim classificat però amb la intenció de no deixar-se cap punt més fins a la fi de la Lliga Regular.

Marc Carmona vol sumar els 15 punts que queden fins a la finalització de la Lliga per encarar de la millor manera possible el play-off. Tot i que la primera posició a la classificació no està descartada, la distància amb el líder Movistar Inter sembla massa gran per acabar en la primera posició a la fi de les 30 jornades de la Lliga. Malgrat això, l’equip no vol deixar d’aprofitar cap ocasió per retallar punts als madrilenys i aspirar a la primera plaça.

Millor atac contra la segona pitjor defensa

Els registres golejadors del FC Barcelona Lassa estan en la línia de poder aspirar a ser els millors de la seva història a la LNFS. Els barcelonistes estan trobant bones oportunitats per fer gols, i les 131 dianes després de 25 jornades amb una mitjana de 5,24 per partit en són una bona prova. Per la seva banda, l’UMA Antequera és la segona pitjor defensa del campionat amb 115 gols encaixats, només superats pels 124 de l’Elx. Els culers, a més, són el millor equip golejador en pista contrària amb un total de 62 dianes.

Empat a la primera volta

Al partit de la primera volta jugat al Palau Blaugrana, els malaguenys van emportar-se un punt del recinte blaugrana després d’acabar el partit en un empat a cinc gols. Tot i dominar en la majoria del partit, els blaugranes van veure com el rival va ser capaç de marcar cinc gols a la seva pròpia pista, fet absolutament inèdit aquesta temporada, ja que cap altre rival ha estat capaç de fer tants gols al Barça Lassa aquest any al Palau. A més, la majoria van ser gràcies al contraatac i el tècnic culer ja va avisar a la prèvia que els d’Antequera estan per damunt de la mitjana de la Lliga en gols en transicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut