Volen el pòquer de victòries

Volen el pòquer de victòries

El Barça Lassa buscarà davant del Magna Navarra la quarta victòria de la temporada contra els navarresos; si guanyen, s’asseguraran la segona posició

El Barça Lassa juga aquest divendres (20.30 hores, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat) davant del Magna Gurpea, en el partit corresponent a la 25a jornada de la LNFS, amb la intenció de recuperar la bona dinàmica a la Lliga abans de l’empat de la jornada anterior al Palau davant d’ElPozo Múrcia.

Els navarresos estan lluitant per arribar el més amunt possible a la classificació de cara al play-off, i el partit davant del Barça Lassa és vital per a ells. ElPozo Múrcia i el Palma Futsal es barallen per la tercera plaça amb els navarresos, i perdre punts per a qualsevol d’ells significaria no tenir l’avantatge de camp per als quarts de final del play-off. Per als culers, sumar els tres punts significaria assegurar matemàticament la segona plaça i garantir-se el factor camp a favor fins a les semifinals del play-off.

Els antecedents de la temporada

Curiosament, els dos equips s’han vist tres vegades aquesta temporada, i en els anteriors enfrontaments el Barça Lassa sempre s’ha endut la victòria. Tant a la Lliga (4-3), com a la Copa del Rei (4-1), com a la Copa d’Espanya (5-2), els de Marc Carmona han superat els navarresos. Malgrat les tres victòries, els tres partits han costat sempre molt de guanyar, i no s’han decidit fins als últims instants dels respectius duels.

Un dels jugadors més perillosos del Magna Gurpera és el seu capità, Javier Eseverri. El veterà tanca és l’ànima de l’equip, a més de ser un dels màxims golejadors del campionat. Eseverri, que sempre ha jugat al conjunt navarrès, sembla que està vivint una segona joventut i segueix sent el referent dels seus companys.

Partit especial

Malgrat que Marc Tolrà ja ha jugat tres partits contra el seu exequip, aquesta serà la primera vegada que el català torni a jugar al pavelló d’Anaitasuna després de la seva reincorporació a la disciplina culer l’estiu passat. Tolrà va jugar cedit les dues temporades passades al conjunt navarrès, i gràcies al seu gran rendiment a Pamplona, Carmona i el seu staff van decidir la seva tornada a Barcelona.

Carmona ha viatjat amb tots els jugadors del primer equip després que la setmana passada ja recuperés a Gabriel –amb l’alta mèdica-, que tot i jugar uns minuts davant d’ElPozo Múrcia, encara no va fer-ho al cent per cent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut