Victòria d’Espanya per començar

L’Espanya dels blaugranes Sedano i Lin guanya el primer partit de l’Europeu

Espanya va debutar a l’Europeu de Sèrbia amb una victòria clara davant d’Hongria per un resultat de 5-2.

Els dos jugadors blaugrana convocats per Espanya, el porter Paco Sedano i l’ala Ángel Velasco Lin van sortir en el cinc inicial del partit, i el porter madrileny blaugrana va tenir una gran actuació durant els 40 minuts. Gràcies a les seves intervencions sota pals només va encaixar dos gols. Lin també va tenir oportunitats per marcar, i si un xut seu no hagués anat al pal de la porteria d’Hongria hauria significat el primer gol d’Espanya al Campionat d’Europa.

Partit controlat

El partit es va posar de cara per a la selecció espanyola al minut set de la primera part, després que un xut de Bebe rebotés en Németh i donés com a resultat el primer gol. Abans d’arribar a la mitja part, Bebe i Miguelín van tornar a marcar per deixar el resultat en 3-0, que deixava el partit força encarat. A la tornada dels vestidors, l’hongarès Droth, mitjançant una falta directa, va marcar el primer gol del rival d’Espanya. Miguelín una altra vegada va tornar a marcar, i quan quedaven cinc minuts Andresito va fer el cinquè. Els hongaresos van retallar les diferències un altre cop mercès a Droth per deixar el resultat definitiu en 5-2.

Dissabte a partir de les 18.30 h el combinat espanyol jugarà davant d’Ucraïna, i en cas de victòria passaria als quarts de final de la competició.