Un partit per a la història

Amb set dianes, el Barça Lassa va establir un rècord golejador a la pista murciana Els blaugranes només havien arrencat un empat en les últimes cinc visites

El partit de la novena jornada de la LNFS de la temporada 2015/16 passarà a la història de la secció del futbol sala del Barça, i no només pels tres punts aconseguits.

La pista d’ElPozo Múrcia és, amb diferència, d’on històricament els blaugranes han tret menys profit de les seves visites. Des de la temporada 90/91 i fins ahir el FC Barcelona Lassa havia jugat un total de 28 partits en terres murcianes amb un balanç de només quatre triomfs, dos empats i 22 derrotes. De les quatre victòries aconseguides, tres s’havien produït en partits de play-off i només una en Lliga regular. Els aficionats culers recorden perfectament la que va donar el triomf a l’equip a la Lliga 2011/12, quan, en el cinquè i últim partit de la final els de Marc Carmona van vèncer per 2-6 per aixecar el trofeu que els acreditava com a campions de la LNFS.

Rècord golejador

El partit acumula rècords per a la història culer. Mai els blaugranes havien arribat a la mitja part del partit marcant quatre gols, i en el partit d’ahir ho van aconseguir després que Bateria, Lin, Gabriel i Wilde fessin un gol cadascun durant els primers vint minuts. Però encara n’hi va haver més. El partit va acabar amb un clar 3-7. Wilde i Bateria van fer un doblet a la segona part i Aicardo va tancar el registre golejador culer amb un gol des de la seva pròpia àrea. Fins al duel d’ahir mai el FC Barcelona Lassa havia estat capaç de marcar set gols a la pista d’un dels millors equips de la història de la LNFS.

El millor registre golejador del FC Barcelona Lassa a terres murcianes havien estat sis gols en tres ocasions. En totes els blaugranes havien guanyat el partit, però mai havien arribat a set dianes. Al Palau, en canvi, sí que ho havien fet, ja que la temporada 90/91 i la 93/94 van fer set gols, i a la 13a jornada de la 2001/02 en van marcar vuit.

Balanç de quatre derrotes i un empat

Els blaugranes havien viatjat a Múrcia sabent que el balanç de les darreres visites al pavelló d’ElPozo Múrcia no era gens positiu. En els cinc últims enfrontaments el Barça Lassa només havia pogut arrencar un valuós empat a tres la temporada passada a l’últim minut gràcies a un gol de Sergio Lozano. Els altres quatre partits s’havien saldat amb derrotes.