Última sortida abans de l’Europeu

Última sortida abans de l’Europeu

Els blaugranes no es refien d’un rival que s’ha mostrat molt fort a la seva pista

El FC Barcelona Lassa jugarà la Jornada 19 de la LNFS davant del Jaén Paraíso Interior divendres a partir de les 21 h (Barça TV, ATV Andalucía televisión i per streaming a www.fcbarcelona.cat) el que serà el seu últim partit fora del Palau abans de la parada per l’Europeu de seleccions de Sèrbia.

Els blaugranes no poden permetre’s tornar a ensopegar si no volen perdre de vista el líder, el Movistar Inter. En les dues darreres visites a la pista andalusa els de Marc Carmona van patir de valent per emportar-se la victòria, i tot i que aquest any el Jaén Paraíso Interior no està tan ben classificat com la temporada passada, ningú de l’expedició barcelonista se’n refia, com va quedar clar a la roda de premsa prèvia del partit.

Falta d’encert

Un dels problemes dels andalusos aquesta temporada ha estat la falta d’encert de cara a porteria. Són el segon pitjor atac de la LNFS amb només 44 gols, però en l’aspecte defensiu estan ben situats, ja que són la setena millor defensa de la Lliga. Per la seva banda, els blaugranes són el millor equip golejador fora de casa i dels 91 gols que han marcat aquest any, 38 els han fet fora del Palau Blaugrana.

El Jaén Paraíso Interior no ha sumat gaires punts aquest any, només 14, però a la seva pista s’ha mostrat fort. Han vençut en dues ocasions i han empatat quatre vegades, i només han cedit dues derrotes en els vuit partits que s’han disputat a La Salobreja.

Cares conegudes

El Jaén té tres cares conegudes per a l’afició blaugrana a les seves files. El porter Chema Mella, fet a les categories inferiors culers, va fitxar a l’inici de la temporada i s’ha mostrat com un porter solvent a la LNFS. També hi ha el tanca Carlos Muñoz, que va jugar dues temporades i mitja a les ordres de Marc Carmona, i Jordi Campoy, que va estar al futbol sala culer durant quatre anys.

Bons records

En l'enfrontament disputat a la primera volta de la Lliga el FC Barcelona Lassa va viure un partit plàcid i va vèncer amb gols de Dyego, Bateria, Wilde, Lozano i Ferrao, que va fer un doblet. Precisament, els dos últims no podran ajudar els seus companys perquè estan lesionats i han de seguir la seva recuperació a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut