Tres punts de molt valor

Tres punts de molt valor

Els dos equips es trobaran per segona vegada aquesta temporada, després de veure’s les cares a la final de Copa Catalunya

El Barça Lassa jugarà la tercera jornada de la LNFS davant del Catgas Energia Santa Coloma a partir de les 16 h (Esport3) amb la intenció de seguir encapçalant la classificació de la Lliga.

El duel davant dels colomencs serà de la màxima intensitat. Per una banda, els blaugranes volen sumar tres punts en una pista que tradicionalment ha costat moltíssim sumar i mantenir el liderat a la LNFS i d’altra banda, els de Santa Coloma voldran demostrar que poden guanyar els blaugranes després de perdre la Copa Catalunya.

Equip reforçat

El Catgas Energia Santa Coloma es va reforçar l’estiu passat per millorar la plantilla de l’any anterior amb jugadors amb experiència a la categoria com Corvo (Jumilla) i Fabián (Jaén). L’entrenador Xavi Passarrius té una bona base de jugadors amb la qual la temporada passada va arribar a jugar la final de la Copa del Rei davant d’ElPozo Múrcia.

Bons records

Els homes de Marc Carmona tenen bons records de la pista del seu rival. Han guanyat les tres últimes visites en Lliga que han jugat al Pavelló Nou i a més, també han conquerit les tres darreres Copes Catalunya a la mateixa pista. Malgrat aquests bons registres de victòries, els blaugranes saben que serà molt difícil poder sumar els tres punts doncs els locals es motiven de manera especial i la seva afició serà un factor més a tenir en compte.

Amb els dotze del primer equip

Marc Carmona ha pogut recuperar tots els seus jugadors i Paco Sedano ha rebut l’alta per poder disputar els primers minuts aquesta temporada a la LNFS. Els tres internacionals espanyols  han tornat dels partits amistosos amb la selecció sense problemes físics i hi seran per ajudar a emportar-se els tres punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut