Sporting Clube de Portugal – FC Barcelona Lassa: Victòria per la mínima (4-5)

Els blaugranes s’han imposat a l’Sporting Clube en el segon partit de la Masters Cup Jesús Aicardo, amb un hat-trick, ha estat el màxim anotador del partit

[[DES_1]]El FC Barcelona s’ha imposat per 4 a 5 a l’Sporting Clube de Portugal en el segon partit de la Futsal Masters Cup, disputada al Meo Arena de Lisboa. Els blaugranes han dominat el matx sense gaires ensurts malgrat el resultat final. Els de Marc Carmona s’han avançat gràcies a un gran gol de Jesus Aicardo al minut 2. Aicardo, amb un potent xut creuat, ha posat l’1 a 0 al marcador. L’Sporting ha sortit pressionant el Barça molt amunt i ha creat certes dificultats a l’hora de trencar la línia ofensiva als culers. Sedano ha fet diverses intervencions de mèrit per evitar l’empat del conjunt portuguès.

Hat-trick d’Aicardo

Aicardo ha estat l’encarregat de marcar el segon gol per al conjunt blaugrana després d’una assistència de Ferrão en profunditat. Cinc minuts, després l’Sporting ha marcat (1-2). A la jugada següent Juan Emilio ha fet l’1 a 3 favorable al Barça, després d’una assistència de fora de banda directa al segon pal de Marc Tolrà. El quart i últim gol de la primera meitat ha estat obra d’Aicardo, que ha anotat la seva tercera diana al compte particular. Ha rebut d’esquenes a porteria i amb un gir ràpid ha col·locat la pilota arran de pal. Amb el resultat d'1 a 4 favorable al Barça s’ha arribat a la mitja part.

Últims minuts bojos

La segona part ha estat més igualada amb arribades per part dels dos conjunts, tot i que la possessió de la pilota ha estat blaugrana. La pressió del conjunt portuguès ha baixat, i també la intensitat dels dos equips. Un pal de l’Sporting Clube ha estat l’ensurt més destacat sobre la porteria de Paco Sedano. No ha estat fins al minut 13 de la segona part que l’Sporting ha marcat el 2 a 4. Quan quedaven tres minuts per al final del partit l’Sporting ha sortit a jugar amb el porter jugador.

Amb la superioritat numèrica local, el conjunt lisboeta ha marcat el 3 a 4 a la jugada següent. L’últim minut del partit ha estat molt intens: Lozano ha marcat el cinquè gol blaugrana des del seu camp per l’absència del porter portuguès, i segons després Merlim, de l’Sporting Clube, ha fet el quart gol de l’equip de Lisboa i ha deixat el marcador definitiu de 4 a 5 favorable a l’equip de Marc Carmona, que ha completat la Futsal Masters Cup amb una victòria davant l’Sporting i una derrota contra el Benfica (3-2).