Sedano i Lin jugaran les semis del Campionat d’Europa amb Espanya (2-6)

El combinat espanyol guanya còmodament a Portugal per 2-6

Els homes de José Venancio van superar Portugal per un clar 2-6 i es van classificar per disputar les semifinals del Campionat d’Europa. Espanya, que encara no coneix el rival, jugarà dijous a les 21 h contra el guanyador del Kazakhstan – Itàlia.

El matx entre tots dos equips va començar força igualat amb les dues seleccions gaudint de possibilitats per marcar, però sense ocasions clares. Però quan quedaven set minuts, Miguelín va obrir el marcador, gràcies a un penal assenyalat sobre Álex. Dos minuts més tard, Rivillos, amb un potent xut des de fora de l’àrea, va tornar a obrir el marcador. I quan els portuguesos encara no s’havien refet del segon gol, Álex va fer el tercer amb una gran acció individual picant la pilota a la sortida del porter.

Gran Paco Sedano

A la represa, el millor home de Portugal, Ricardinho, va culminar un contraatac per reduir les diferències, però als 30 segons, Raúl Campos, amb un xut creuat des de la dreta, va fer l’1-4. Tres minuts més tard, una altra vegada el millor jugador de Portugal va fer una gran jugada personal i va fer tornar a retallar el marcador. Quan quedaven cinc minuts al marcador, Álex va fer el 2-5 que semblava que sentenciava el partit. Però els portuguesos van tenir oportunitats per marcar jugant amb el porter-jugador i, gràcies a les intervencions del blaugrana Paco Sedano, Portugal va ser incapaç de tornar a marcar en la porteria espanyola. I Rivillos va tancar el marcador amb un gol des de la seva pròpia àrea que els permet avançar fins a les semifinals.

El Brasil guanya el Paraguai

Per la seva banda, el blaugrana Bateria va vèncer el Paraguai per 1-0 amb gol de Daniel, del Movistar Inter, en el segon partit del Pre-Mundial classificatori per a Colòmbia 2016.