Preparats per sumar el primer punt de les semifinals

Preparats per sumar el primer punt de les semifinals

Els blaugranes volen assegurar-se començar bé l’eliminatòria davant del Magna Gurpea

El FC Barcelona Lassa jugarà el primer partit de les semifinals de la LNFS dissabte, 28 de juny, a les 18 h (Teledeporte i Esport3) davant del Magna Gurpea amb la intenció clara de sumar el primer punt a l’eliminatòria i viatjar a Pamplona amb l’1-0. Al davant tindrà un equip que ve d’eliminar ElPozo Múrcia a la seva pista i serà un rival molt perillós.

Els de Marc Carmona volen aprofitar el factor pista i sumar la primera victòria de l’eliminatòria davant del seu públic. El fet de viatjar la setmana vinent a Pamplona amb la possibilitat de certificar el passi seria el primer pas per tornar a jugar una final que se’ls resisteix des de la temporada 2012/13, quan van aixecar el títol davant d’ElPozo Múrcia.

4 de 4

Aquesta temporada els dos equips s’han vist les cares en quatre ocasions, i en totes el FC Barcelona Lassa s’ha emportat la victòria. Al partit de Lliga jugat al Palau els barcelonistes van vèncer per 1-4, i un mes després, als vuitens de la Copa del Rei, el partit va ser molt ajustat i els de Carmona van guanyar per 4-3. El següent enfrontament va ser a la Copa d’Espanya jugada a Guadalajara, en què els blaugranes van eliminar els navarresos als quarts de final per 5-2. I al partit de la segona volta de la Lliga disputat a Pamplona els barcelonistes van tornar a derrotar el Magna Gurpea per 2-4.

Rival d’entitat

El Magna Gurpea va acabar la Lliga regular en sisena posició, i en l’enfrontament davant d’ElPozo Múrcia als quarts de final va ser capaç de classificar-se a la pista murciana. Els navarresos van guanyar el primer partit de la sèrie a casa seva per 4-3, i en el segon jugat, a Múrcia, van perdre clarament per 7-3. Però quan molta gent pensava que caurien en el tercer i definitiu matx, els d’Imanol Arregui van superar el factor pista i es van emportar el partit per 3-4 en marcar quan quedaven únicament cinc segons per acabar.

Wilde, amb la mida presa

Curiosament, el jugador més efectiu del FC Barcelona Lassa aquesta temporada davant dels de Pamplona ha estat el brasiler Wilde. El pivot culer ha marcat en els quatre enfrontaments entre els dos equips i és, juntament amb Bateria, el jugador culer que més gols ha marcat aquesta temporada als navarresos. Gabriel, Lozano i Aicardo han sumat cadascun dos gols, i Ferrao, Tolrà i Martil, en pròpia porta, n’han marcat un.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut