Peníscola RehabMedic - FC Barcelona Lassa: Sortida de nivell

Peníscola RehabMedic - FC Barcelona Lassa: Sortida de nivell

Els blaugranes viatgen a Peníscola amb el record de la derrota de la temporada passada

El FC Barcelona Lassa jugarà la cinquena jornada de la LNFS a la pista del Peníscola RehabMedic dissabte a les 20.45 h (Esport3) amb la intenció de mantenir el liderat de la competició. Els homes de Marc Carmona van guanyar dimarts a Gran Canària el partit de setzens de la Copa del Rei davant de l’Agüimes FS per un resultat de 0-15 que els ha de permetre afrontar el partit de Lliga amb garanties.

Millor atac contra la segona pitjor defensa

Els castellonencs tanquen la classificació de la LNFS amb només dos punts sumats després dels empats a 4 i a 2 amb el Santiago Futsal i amb Llevant UD DM, respectivament. Els altres dos partits els han perdut davant del Movistar Inter i d’ElPozo Múrcia. Tot i ser la segona pitjor defensa de la Lliga amb 20 gols encaixats, els de Peníscola no tenen problemes a l’hora de fer gols. En quatre partits n’han fet 12, però el problema l’han tingut a l’hora d’encaixar-ne. Per la seva banda, els blaugranes són el millor atac de la LNFS amb 28 gols ficats amb set dianes de mitjana.

Els records del passat

Aquesta pretemporada tots dos equips es van veure en un partit amistós a porta tancada al Palau Blaugrana, on els blaugranes van vèncer per 5-1 en el que va suposar el primer duel de la temporada 2015/16. Tot i aquest bon resultat amistós, el Barça Lassa farà bé de no refiar-se del Peníscola RehabMedic. La temporada passada els culers van caure a la seva pista per 3-2 amb gols de Bateria i Ferrao i de Lozano i Lin en pròpia porteria.

Tots llestos

Marc Carmona ha recuperat l’italobrasiler Saad per jugar el partit de Lliga davant del Peníscola. L’ala es va perdre el partit de setzens de Copa del Rei per una sobrecàrrega lumbar, però després de fer tractament específic s’ha recuperat per disputar el partit de la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut