fcb.portal.reset.password
El Barça Lassa jugarà el partit d'anada de les semis de la Copa del Rei davant el Palma Futsal

El Barça Lassa jugarà el partit d'anada de les semis de la Copa del Rei davant el Palma Futsal / Foto: VÍCTOR SALGADO

Després de vèncer al partit davant d’ElPozo Múrcia a la Lliga, el Barça Lassa ha de canviar de xip i pensar en les semifinals de la Copa del Rei davant el Palma Futsal de dimarts 10 de novembre a les 21 h. I Marc Carmona i Jesús Aicardo han sortit a parlar amb els mitjans de comunicació abans de l’entrenament.

Per l’entrenador blaugrana no és cap sorpresa que els mallorquins juguin les semifinals de la Copa del Rei i estiguin a la tercera posició de la LNFS. “Palma és un equip que aquests últims anys ha fet una inversió important pel que fa a jugadors, té una plantilla llarga, extensa, de molt talent, li han donat confiança a l’entrenador, a en Juanito, i crec que aquesta temporada estan començant a recollir els fruits de donar continuïtat a un projecte”, ha comentat Carmona. Per la seva banda, el gadità Aicardo està en la mateixa línia que el seu entrenador: “Té molts bons jugadors, a mi no em sorprèn res, està fent el seu treball, que és guanyar els partits i estan molt bé”.

Partit de 80 minuts

Les semifinals de la Copa del Rei és una eliminatòria a dos partits a diferència de la resta de rondes que s’han disputat. Per tant, el primer objectiu és molt clar: “El nostre primer objectiu és intentar guanyar, la veritat és que aquests partits no són 40 minuts sinó 80, anada i tornada i amb més gols d’avantatge millor per a nosaltres, perquè tenim la tornada”, ha reconegut el tanca culer. El fet que la tornada sigui al mes de febrer ha de servir per mirar d’obtenir el millor resultat possible al partit d’anada: “Ara la final està molt lluny, perquè, d’entrada, la tornada de la semifinal està llunyíssim, però és una competició diferent, completament diferent, molt difícil”, ha declarat Camona.

Equip molt complet

La gran temporada dels balears no és casualitat i Marc Carmona ha destacat quins són els perills dels de Palma. “El que destacaria és que té una plantilla molt llarga, i que té molt de talent, molt, té jugadors que ofensivament són molt bons; Chicho, Sergio, Tafi, molts, i a més a més el fitxatge de Pizarro els dóna un punt d’equilibri defensiu que potser no tenien i això fa que siguin molt més sòlids que abans”.


Declaracions de Marc Carmona i Jesús Aicardo... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();