Marc Carmona: “És bo competir al cap de tres dies”

Marc Carmona: “És bo competir al cap de tres dies”

El Barça Lassa rebrà el Magna Gurpea al Palau amb la intenció d’oblidar el partit de la Copa del Rei

Divendres el Barça Lassa tornarà a jugar la Lliga, i el Magna Gurpea visitarà per segona vegada el Palau aquesta temporada, atès que ja va caure eliminat pels blaugranes als vuitens de la Copa del Rei. Marc Carmona i Cristian han parlat amb els mitjans de comunicació abans de l’entrenament per acabar de preparar l’enfrontament davant els navarresos.

Tot i que els culers els van eliminar als vuitens de la Copa del Rei per 4-1, els navarresos estan en una bona ratxa de joc i resultats, i així ho ha afirmat el preparador barcelonista: “Està en molt bona dinàmica des que va perdre aquí els vuitens, ha fet molt bons resultats. Va ensopegar una mica aquesta setmana a casa, però té opcions de guanyar fins al final. És un equip que ens coneixem molt, hem jugat molt aquests anys”.

Les virtuts del rival

El preparador català ha parlat dels perills dels navarresos abans de tornar-se a veure les cares: “El Xota és un equip que et surt bé de pressió de 4 a 0, amb un atac molt directe que a mitja pista té gent d’un contra un amb molt de talent; té tres esquerrans a l’un contra un amb molt de talent”. El tècnic culer ha afegit: “És un equip molt definit, amb un atac molt definit i amb un sistema defensiu molt definit”.

Oblidar el partit de Copa del Rei

El porter Cristian creu que l’equip ha d’oblidar el mal resultat de la Copa del Rei, en què els blaugranes van perdre per 1-2 en el partit d’anada de les semifinals: “Ara toca centrar-se en la Lliga. Fins al febrer queda molt, queda molt treball per fer encara, i el més important i immediat és tornar a agafar les bones sensacions”. Carmona també creu que tornar a competir ben aviat és important per recuperar les sensacions: “Sempre diem que després d’una derrota és bo competir al cap de tres dies perquè neteges”.

Toca sumar tres punts més

El Barça Lassa vol tornar a sumar tres punts i retallar les diferències respecte del líder, el Movistar Inter, que no juga aquesta setmana perquè disputa l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. En cas de guanyar el partit, els barcelonistes sumarien 27 punts i se situarien a només un dels madrilenys. L’entrenador blaugrana vol escurçar distàncies amb el líder, i els dos partits de Lliga seguits a casa són una bona oportunitat: “Ara tenim dos partits a casa i hauríem d’intentar fer els sis punts per posar-nos realment a la classificació de veritat, a un punt de l’Inter només. Per tant, des d’aquest punt de vist, a són partits importants“.

Per la seva banda, el porter madrileny ha afirmat: “Crec que els tres punts valen igual els que guanyem a Múrcia com els que ens toca guanyar al Palau; toca seguir sumant, sigui contra l’equip que sigui. Tots volem fer un bon partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut