La LNFS més igualada dels darrers anys

La LNFS més igualada dels darrers anys

La Lliga ha pujat el nivell dels seus equips i es presenta una competició molt igualada

La LNFS començarà aquest divendres la seva temporada 2015/16 i l’objectiu del FC Barcelona Lassa serà tornar a conquerir un títol que des de fa dues temporades no poden guanyar. De fet, després de les tres edicions guanyades de manera consecutiva pels catalans, el Movistar Inter ha estat el campió de les darreres dues temporades.

Lluita entre tres

Els barcelonistes i ElPozo Múrcia seran els màxims rivals dels madrilenys que aquest any han canviat de seu per deixar Alcalá de Henares i marxar cap a Torrejón de Ardoz. Els tres equips més forts de les darreres temporades tornaran a lluitar per conquerir el títol més valorat per tots però sense deixar rivals de banda que s’han reforçat força bé.

Molts “outsiders”

Després d’uns anys en què la crisi econòmica va fer minvar els pressupostos de molts equips, aquesta temporada molts han fet una bona feina reforçant i millorant les seves plantilles per aspirar a guanyar títols, com la temporada passada va fer el Jaén Paraíso Interior quan va guanyar la Copa d’Espanya. Els andalusos, conjuntament amb els dos equips navarresos de l’Aspil Vidal Ribera i el Magna Gurpea, s’han reforçat i estaran lluitant amb els tres equips grans per guanyar títols de la mateixa manera que ho fet el Catgas Energia Santa Coloma.

Palma Futsal, DLink Saragossa i Santiago Futsal, entre d’altres, també lluitaran per aspirar a col·locar-se entre els millors conjunts de l’any i entrar al play-off per al títol.

Dos equips nous a Primera

La temporada passada, el CD UM Antequera i l’Elx CF V Alberola van pujar a primera després de guanyar la Segona els primers, i guanyar el play-off per l’ascens els segons. Aquest any, andalusos i valencians lluitaran per mantenir-se a l’elit del futbol sala nacional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut