La LNFS, liderada pel Barça Lassa

La LNFS, liderada pel Barça Lassa

Els blaugranes lideren la Lliga després de tres jornades i són l’equip més golejador del campionat

El FC Barcelona Lassa és el líder de la LNFS després que s’hagin jugat les tres primeres jornades del campionat gràcies als nou punts aconseguits. Els blaugranes estan empatats amb el Movistar Inter i el Palma Futsal, però els catalans són primers mercès al ‘goal average’.

Els de Marc Carmona han guanyat els tres partits jugats fins ara després de les victòries davant del DLink Saragossa (5-6), el Jumilla Bodegas Carchelo (9-1) i el Catgas Energia Santa Coloma (6-7) amb una gran efectivitat de cara al gol. En tres partits, els barcelonistes han marcat 22 gols, i això suposa una mitjana de 7,3 gols per partit. L’únic, però, és que també estan encaixant molts gols en aquest inici de campionat amb un total de 12, cosa bastant estranya en els equips que dirigeix Carmona.

+10 en gols marcats i encaixats

Però el més important de tot és que, a més de sumar els nou punts en joc i ser el màxim golejador de la LNFS amb 22 gols, la diferència de gols marcats i encaixats és la millor de tota la Lliga amb +10 tot i haver encaixat més dianes de les habituals. Els seus perseguidors en aquest aspecte van també per darrere. Els madrilenys del Movistar Inter tenen una diferència de +8, mentre que el Palma Futsal de +6. El quart classificat a la Lliga, ElPozo Múrcia, només porta un +5 malgrat haver encaixat només vuit gols els madrilenys i set els balears i murcians.

Aicardo i Lozano, Pitxitxis

A més, es dóna la circumstància que dos jugadors blaugrana lideren la classificació dels màxims anotadors a la Lliga amb cinc gols. Són el tanca Jesús Aicardo i l’ala Sergio Lozano, que han marcat en els tres partits jugats fins ara. El gadità ja va ser el màxim golejador de la pretemporada blaugrana amb nou dianes i tot i la seva posició al camp, és un jugador que té arribada i gol. Per la seva banda, Lozano sempre ha estat entre els màxims golejadors culers des de la seva arribada al Club i la temporada passada ja va ser el màxim realitzador a la Lliga amb 31 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut