La Copa Catalunya, presentada a l’Ajuntament de Santa Coloma

La Copa Catalunya, presentada a l’Ajuntament de Santa Coloma

Els quatre capitans dels equips participants a la Copa Catalunya, presents a la presentació de la Copa Catalunya

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha estat la seu triada per la Federació Catalana de Futbol Sala per presentar l’edició d’aquest any de la Copa Catalunya, en què participaran el FC Barcelona Lassa, el CFS Montcada, el CCR Castelldefels i el Catgas Energia Santa Coloma.

Sedano: “L’etiqueta de favorits no serveix de res”

Els blaugranes han estat representats pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, nou responsable de la secció, i pel capità Paco Sedano. El porter madrileny ha declarat que “la competició és molt maca i estem mentalitzat per poder guanyar-la”. Respecte al paper de favorits per tornar a guanyar aquesta competició per tercer any consecutiu Sedano ha estat molt clar en comentar que “l’etiqueta de favorits no serveix per a res”. “Nosaltres –ha afegit- no ens sentim favorits per res”.

El CFS Montcada il·lusionat davant del matx

Per la seva banda, el capità del CFS Montcada, Mario Litran ha confessat: “Per nosaltres és un premi poder jugar contra el millor equip del món. Anem amb molta il·lusió per veure què podem fer davant del Barça”. Respecte a la competició de la Copa Catalunya, Litran ha declarat: “És una competició en què tothom té la possibilitat de poder jugar contra equips d’altres categories i poder demostrar el seu nivell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut