FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: Una final inèdita

FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: Una final inèdita

Serà la primera vegada que tots dos equips es trobin en una final de la LNFS

El FC Barcelona Lassa es va classificar per jugar la final de la LNFS per la via ràpida després de guanyar el Magna Gurpea a les semifinals de la Lliga. Els de Marc Carmona van haver d’esperar per conèixer el seu rival i al tercer partit de l’altra eliminatòria, el Movistar Inter va sumar la segona victòria per classificar-se i ser el rival dels blaugranes.

Casualment, serà la primera vegada a la història que els dos equips es vegin les cares en una final de la LNFS. El conjunt català ha disputat tres vegades la final i el seus rivals han estat el Caja Segòvia i ElPozo Múrcia en dues ocasions i, en totes aquestes, el FC Barcelona Lassa ha vençut per emportar-se el títol de Lliga de manera consecutiva.

Altres antecedents

Tot i no haver-se vist mai en una final de la Lliga, els dos equips sí que s’han trobat per decidir títols. La primera vegada que això va passar va ser a la final de la Copa del Rei de l’edició del 2011 disputada al Pavelló Javier Lozano de Toledo. Era la primera edició d’aquesta competició i els culers van vèncer per 4-3 els madrilenys a la pròrroga amb gols de Wilde, Schumacher (pròpia porta), Jordi Torras i Lin.

A la Supercopa del 2011 tots dos conjunts es van tornar a veure les cares, però aquesta vegada el triomf va somriure al Movistar Inter, que va derrotar el Barça Lassa per 4-3 i va sumar un altre títol al seu palmarès.

1-1, balanç de la temporada

Tots dos equips s’han vist les cares aquesta temporada en dues ocasions. En el partit disputat a Torrejón en el partit de la primera volta els barcelonistes van caure derrotats per 3-1, però el pitjor de tot va ser la lesió de Sergio Lozano, que el va tenir quatre mesos allunyat de les pistes de joc. En el partit de la segona volta, els de Marc Carmona van vèncer amb molta comoditat els madrilenys per 7-1 i la diferència al marcador hauria pogut ser més gran si els blaugranes no haguessin desaprofitat oportunitats clares per marcar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut