FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: No ha pogut ser (1-3)

FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: No ha pogut ser (1-3)

En un duel en què ha prevalgut la contundència defensiva, els madrilenys han estat més efectius i els de Carmona no han pogut forçar el cinquè i definitiu partit d’un play-off pel títol de la LNFS que ja té campió

L’esforç no ha tingut recompensa. Ni el factor del Palau ni les ganes de remuntar l’eliminatòria han pogut donar l’oportunitat al FC Barcelona Lassa de futbol sala de forçar el cinquè partit del play-off pel títol de la LNFS. Ha estat a punt, ja que els de Marc Carmona, en el que ha estat el seu últim partit al Palau com a tècnic, han fet un duel força seriós en defensa, però han pagat cara la falta d’eficàcia contra el Movistar Inter, que ha remuntat un gol de Ferrao i s’ha proclamat campió de la Lliga.

Ha estat un partit diferent del tercer, el primer disputat al Palau, amb un ritme ofensiu menor i amb moltes més interrupcions. També amb errades de precipitació i molts xuts des de l’exterior, fruit, en part, de la defensa dels dos conjunts. El Barça ha sortit millor, això sí, i un gol de Ferrao ha inaugurat el marcador (1-0, min 6) quan Herrero ha rebutjat un xut d’Aicardo i el brasiler no ha desaprofitat la seva ocasió per fer el primer.

Amb avantatge a l’electrònic, els de Carmona han aguantat bé durant molts minuts, gràcies a les aturades de Sedano, les ajudes constants i la fortalesa defensiva. Així, el Barça ha arribat a avortar una jugada a la contra de Ricardinho (min 10), així com una finta que ha desviat Saad (min 17), un revers de Cardinal (min 10) i un altre xut potent del mateix futbolista (min 13). No tot ha estat joc defensiu, però, ja que el Palau també ha estat a punt de celebrar el segon gol en diverses ocasions. Les més clares, en un xut ras de Tolrà que ha sortit fregant el pal (min 15), en una jugada d’estratègia rematada per Aicardo (min 16) i, especialment, en una doble ocasió de Bateria i Dyego que ha acabat aturant Herrero miraculosament (min 16).

Remunta l’Inter

Finalment, però, i malgrat la solidesa defensiva mostrada, l’Inter ha aprofitat aquesta falta d’eficàcia blaugrana en atac per fer l’empat en un lliure directe de Ricardinho, una jugada en què Lozano ha vist la groga, la tercera del Barça durant la primera meitat –Ferrao i Bateria han estat els altres dos que l’han rebut-. Una acció molt protestada pel públic, gens conforme amb les amonestacions –l’Inter no ha vist la primera groga fins al minut 30–, que ha marcat el pas cap als vestidors. També l’inici de la segona meitat, amb tensió i constants interrupcions. El cop, però, se l’ha endut el Barça, amb un gol de Cardinal després d’una sèrie de rebots (1-2, min 28). Una acció desafortunada per als blaugranes, que haurien pogut avançar-se a través de Ferrao, en una acció sol davant d’Herrero (min 23), i d’un xut al pal de Lozano, després d’una triangulació amb Wilde (min 26).

No troben la recompensa

El gol ha estat un càstig per al Barça, que ha començat a jugar amb el cronòmetre totalment en contra. El públic, molt a sobre, ha estat clau en un llançament de 10 metres de Ricardinho que ha aturat Paco Sedano, però no ha pogut fer res en la decisió arbitral de no xiular res en una acció polèmica dins l’àrea interista (min 24). I, a partir d’aquí, el Barça s’ha abocat en l'atac. Una vegada rere l’altra, però, la falta d’encert o Jesús Herrero han evitat l’empat. A falta de tres minuts, i ja amb Saad com a porter jugador, una pèrdua ha acabat amb les esperances blaugrana: gol d’Ortiz (1-3, 37’) i punt final a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut