És el moment de trencar la ratxa

És el moment de trencar la ratxa

Els blaugranes volen vèncer els balears en el que serà el quart enfrontament entre els dos equips aquest any

El FC Barcelona buscarà diumenge a partir de les 12 h (Esport3 i IB3) la victòria a la pista del Palma Futsal. Els dos equips s’han vist tres vegades aquesta temporada i els de Marc Carmona encara no han pogut guanyar els balears, que han vençut en els dos partits de les semifinals de la Copa del Rei i van empatar en el duel de la primera volta al Palau.

Temporada espectacular del Palma Futsal

Els balears són quarts a la classificació i estan lluitant amb ElPozo Múrcia per intentar escalar una posició i situar-se tercers de la LNFS. La diferència amb els murcians és de només tres punts. Per aquest motiu el matx amb els blaugranes és vital per als de Juanito si volen millorar la seva classificació al final de la Lliga Regular.

El jugador més destacat del Palma Futsal és el brasiler Bruno Taffy, que, juntament amb el veterà capità Vadillo, està entre els màxims golejadors del conjunt insular. Taffy ha marcat 22 gols a la Lliga, mentre que el tanca n’ha fet 15, i se situa així el tercer del seu equip. A més, la bona campanya que estan realitzant a la Lliga s’ha vist traduïda també a la Copa del Rei, i els balears jugaran per primera vegada a la seva història la final de la competició després d'haver derrotat els blaugranes.

Setmana atípica

Per part blaugrana, el tècnic català no ha pogut tenir al complet el seu equip fins a l’entrenament de la tarda de divendres. Els compromisos de sis jugadors del Barça Lassa amb les seleccions d’Espanya i del Brasil no han permès a Carmona preparar el partit com hauria desitjat. A banda de sumar una nova victòria i tres punts més, un dels al·licients per als blaugranes és derrotar definitivament un equip que aquesta temporada se’ls ha resistit.

Sense Gabriel, però amb Ferran Plana

Carmona ha pogut emportar-se tots els jugadors del primer equip a Palma a excepció de Gabriel, que arrosega unes molèsties musculars i el tècnic ha preferit donar-li descans. En el seu lloc ha entrat el jove del Barça B Ferran Plana, que s'ha entrenat durant tota la setmana amb els 'grans'. El jove jugador del Maresme completa la convocatòria de 12 jugadors de l'equip blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut