Els gols blaugrana de la pretemporada

Els gols blaugrana de la pretemporada

El Barça Lassa ha marcat 29 gols en els sis partits de pretemporada disputats

El FC Barcelona Lassa 2015/16 està a punt de començar la temporada, però abans els homes de Marc Carmona han fet una bona preparació per encarar amb garanties un any en què el màxim objectiu és tornar al camí dels títols com en anteriors anys.

Un dels aspectes positius d’aquesta pretemporada ha estat l’eficàcia de cara al gol. En els sis partits disputats de preparació, els barcelonistes han marcat 29 gols amb una mitjana de 4,83 d’anotats en cadascun dels matxs que els ha permès vèncer en cinc dels enfrontaments i només perdre’n un.

Aicardo, Pitxitxi amb nou gols

Casualment, Jesús Aicardo, el tanca gadità culer, ha estat qui més vegades ha trobat la porteria rival amb nou dianes. De fet, a Lisboa va fer el seu primer hat-trick com a professional davant de l’Sporting de Portugal. Però només dues setmanes més tard, Aicardo va fer un pòquer de gols a les semifinals de la Copa Catalunya davant del CFS Montcada. El segueix Sergio Lozano amb cinc gols, dos dels quals a la final de la Copa Catalunya que van permetre capgirar el marcador i guanyar per tercera vegada consecutiva la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut