fcb.portal.reset.password
Aquest és el millor any de Dyego des de la seva arribada al FC Barcelona Lassa

Aquest és el millor any de Dyego des de la seva arribada al FC Barcelona Lassa / Foto: VÍCTOR SALGADO

Un dels jugadors més en forma de l’equip dirigit per Marc Carmona és el brasiler Dyego. El jugador va arribar al mercat d’hivern de la temporada 2013/14 i els seus primers mesos amb el FC Barcelona no van ser senzills pels problemes d’adaptació a una competició molt diferent a la brasilera. De fet, Carmona sempre comentava a l’inici de la campanya 2014/15, que era un fitxatge nou amb les incorporacions de Bateria, Ferrao i Rafa Usín.

L’any passat ja va tenir una importància molt més gran dins dels esquemes dels blaugranes. L’ala brasiler va jugar una mitjana de 15:17 minuts per partit durant la temporada regular i aquesta xifra va augmentar fins als 16:48 als partits jugats al play-off. En Lliga va sumar 14 gols amb tres doblets durant la primera part de la Lliga i només un al play-off, amb una mitjana d’un gol cada dos partits. En total, el de Palmitos va marcar 18 gols repartits en 15 a la Lliga, dos a la Copa del Rei i un a la UEFA.

L’any d’explosió

Però aquesta temporada el brasiler ha millorat en tots els aspectes del joc. La seva aportació ofensiva ha crescut i en només 18 partits, ja ha marcat 11 gols amb dos doblets inclosos i ha estat cinc partits consecutius marcant set gols i veu porta des del xoc disputat a Burela i ja acumula 15 gols, sumant els quatre a la Copa del Rei. A més, els seus minuts a pista també han augmentat i té una mitjana de 17:46 en pista durant els partits de la LNFS. També és el cinquè jugador que més pilotes recupera amb un total de 91.

A més, també ha millorat la seva aportació a l’hora de fer passades de gol als seus companys. En 18 partits ja porta cinc assistències a només una de les aconseguides la temporada passada i la confiança de Marc Carmona ha estat recompensada amb 11 partits titulars, mentre que l’any passat només ho havia estat sis vegades, cinc a la Lliga Regular i una al play-off.

Tornar a dalt