El moment de Dyego

El blaugrana ha estat cinc partits consecutius veient porta a la LNFS

Un dels jugadors més en forma de l’equip dirigit per Marc Carmona és el brasiler Dyego. El jugador va arribar al mercat d’hivern de la temporada 2013/14 i els seus primers mesos amb el FC Barcelona no van ser senzills pels problemes d’adaptació a una competició molt diferent a la brasilera. De fet, Carmona sempre comentava a l’inici de la campanya 2014/15, que era un fitxatge nou amb les incorporacions de Bateria, Ferrao i Rafa Usín.

L’any passat ja va tenir una importància molt més gran dins dels esquemes dels blaugranes. L’ala brasiler va jugar una mitjana de 15:17 minuts per partit durant la temporada regular i aquesta xifra va augmentar fins als 16:48 als partits jugats al play-off. En Lliga va sumar 14 gols amb tres doblets durant la primera part de la Lliga i només un al play-off, amb una mitjana d’un gol cada dos partits. En total, el de Palmitos va marcar 18 gols repartits en 15 a la Lliga, dos a la Copa del Rei i un a la UEFA.

L’any d’explosió

Però aquesta temporada el brasiler ha millorat en tots els aspectes del joc. La seva aportació ofensiva ha crescut i en només 18 partits, ja ha marcat 11 gols amb dos doblets inclosos i ha estat cinc partits consecutius marcant set gols i veu porta des del xoc disputat a Burela i ja acumula 15 gols, sumant els quatre a la Copa del Rei. A més, els seus minuts a pista també han augmentat i té una mitjana de 17:46 en pista durant els partits de la LNFS. També és el cinquè jugador que més pilotes recupera amb un total de 91.

A més, també ha millorat la seva aportació a l’hora de fer passades de gol als seus companys. En 18 partits ja porta cinc assistències a només una de les aconseguides la temporada passada i la confiança de Marc Carmona ha estat recompensada amb 11 partits titulars, mentre que l’any passat només ho havia estat sis vegades, cinc a la Lliga Regular i una al play-off.