FCB Lassa - Jaén Paraíso Interior: El millor atac contra la millor defensa

FCB Lassa - Jaén Paraíso Interior: El millor atac contra la millor defensa

El Barça Lassa vol continuar liderant la Lliga després de la quarta jornada de la LNFS

El Barça Lassa i el Jaén Paraíso Interior jugaran la quarta jornada de la LNFS aquest divendres a partir de les 21 h (Esport3, Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat), i els de Marc Carmona miraran de mantenir el liderat de la competició.

Els andalusos arriben al Palau amb només dos punts dels nou disputats però amb la sensació que el calendari els ha portat a aquest inici. Ja han jugat contra el Movistar Inter i ElPozo Múrcia, i si contra els madrilenys van perdre per la mínima en el partit inaugural de la LNFS (2-3), la jornada passada van empatar a dos a casa davant dels murcians. Això els ha permès ser la millor defensa en solitari de la competició amb només sis gols encaixats.  

El Barça Lassa, el millor atac de la LNFS

El Barça Lassa, per la seva banda, és el millor atac de la LNFS amb 22 gols marcats en només tres jornades amb una mitjana de 7,33 dianes per partit. Tot i això, Marc Carmona va avisar a la roda de premsa prèvia a aquest enfrontament que “normalment quan juga la millor defensa contra el millor atac s’ho emporta la defensa” i que, per tant, espera que demà estiguin “millor darrere”. Un avís del que els jugadors blaugrana es trobaran a la quarta jornada de la Lliga.

Arrels blaugrana

Els andalusos mantenen el bloc que la temporada passada els va permetre jugar els quarts de final de la LNFS i guanyar la Copa d’Espanya. Els jugadors que dirigeix Marc Carmona podran retrobar-se amb jugadors amb passat culer, com el porter Chema Mella, que ha arribat al club aquest estiu, i el tanca Carlos Muñoz i el pivot Jordi Campoy.

Amb tots els disponibles

Després de recuperar el porter i capità Paco Sedano la setmana passada, el tècnic culer podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip blaugrana per intentar seguir líders de la LNFS una setmana més i afrontar amb garanties el partit de la Copa del Rei de dimarts vinent davant de l’Agüimes canari als setzens de final de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut