El FC Barcelona Lassa vol acabar primer del Grup A

El FC Barcelona Lassa vol acabar primer del Grup A

Si el Barça guanya o empata passarà com a primer de grup a les semifinals de la competició

El FC Barcelona Lassa jugarà aquest diumenge a partir de les 20 hores (hora de Barcelona) el tercer partit de la primera fase i el xoc es podrà seguir per Teledeporte, Esport3 i Barça tv.

Els de Marc Carmona han guanyat els dos primers partits que han jugat a la Futsal International Cup davant del Tasisat Daryaei (4-2) i del Dinamo de Moscou (3-2) i l’objectiu dels blaugranes és guanyar el tercer partit i classificar-se com a primers del Grup A i evitar sorpreses en forma de no qualificació per a les semifinals.

Classificat per semis si suma un punt

Els blaugranes en tindrien prou amb un empat per passar com a primer de grup i jugar les semis, però una derrota per més de dos gols davant dels brasilers i una victòria del Dinamo de Moscou per més de dos gols deixaria els blaugranes fora de la Futsal International Cup. És per això, que els culers sortiran amb la clara intenció de vèncer i no haver d’esperar resultats dels altres partits en joc.

El rival

El Carlos Barbosa és un equip amb molta tradició al Brasil i és un dels equips millors de la Lliga brasilera. El conjunt sud-americà ha guanyat tres vegades aquesta competició (2001, 2004 i 2012) i va quedar finalista a l’edició de 2011 al caure derrotat per Movistar Inter. Els brasilers van vèncer per 4-3 davant dels iranians del Tasisat Daryaei, però en la jornada inaugural van caure derrotats pel Dinamo de Moscou per 3-2.

Amb el dubte de Gabriel

Marc Carmona podrà comptar amb tots els seus jugadors de cara al tercer partit de la Futsal Intercontinental Cup a excepció de Gabriel, qui segueix recuperant-se de la lesió al peu que es va fer durant la disputa de la final de la LNFS. El brasiler encara no ha pogut participar amb la resta dels seus companys i segueix el seu procés de recuperació per intentar arribar el més aviat possible. De totes maneres, el preparador culer ja va fer debutar a Esteban Cejudo davant del Dinamo de Moscou i el jove jugador del Barça B va gaudir dels seus primers minuts en competició internacional amb el Barça Lassa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut