Guanyar o guanyar

Guanyar o guanyar

Els blaugranes només poden vèncer si no volen caure davant del seu públic

El FC Barcelona Lassa jugarà dijous a partir de les 21 h el tercer partit de la final de la LNFS (Teledeporte i Esport3) davant del Movistar Inter amb la intenció de poder sumar el primer punt de l’eliminatòria i aspirar a jugar el quart partit de la sèrie el proper dissabte 18 de juny a partir de les 13 h.

Els blaugranes han acumulat dues derrotes en els dos matxs jugats a Torrejón de Ardoz però les sensacions generalitzades són que l’equip hauria pogut tornar a Barcelona amb almenys una victòria. El fet que no hagi estat d’aquesta manera, fa que aquest matx sigui decisiu per als interessos culers. No hi ha possibilitat de retorn i si els barcelonistes no són capaços de vèncer, la temporada s’haurà acabat.

Lozano, molt motivat

Sergio Lozano va patir precisament davant dels madrilenys del Movistar Inter una lesió al genoll que el va tenir quatre mesos apartat de les pistes de joc. A poc a poc va anar agafant la forma i al play-off és el màxim golejador blaugrana amb sis gols, seguit per Aicardo amb quatre dianes i Dyego i Wilde amb tres cadascú. El jugador blaugrana ha marcat tres gols davant del Movistar Inter i amb la seva participació el FC Barcelona Lassa té més oportunitats de capgirar l’eliminatòria.

Amb tota la plantilla a punt

Tot i els problemes físics que arrossega l’equip, Marc Carmona espera poder comptar amb tots els seus jugadors de cara al tercer partit. Lozano va tenir un problema físic durant el partit, però va poder tornar a jugar els minuts finals, mentre que el brasiler Bateria ha tingut minuts per anar agafant el to de la resta dels seus companys. Gabriel, que va patir un cop al peu durant el matx, és qui té més problemes físics, però el tècnic català espera poder comptar amb ell per al decisiu partit davant dels madrilenys.

El factor Palau

El recinte blaugrana sempre ha estat una pista talismà per als esports que es juguen al Palau. Els aficionats blaugrana han vist moltes gestes esportives tant al bàsquet, com a l’handbol, l’hoquei i el mateix futbol sala. Els jugadors són conscients de la importància dels seus aficionats en aquest tipus de partits i s’aferren a la fe incondicional dels seus seguidors per poder oferir una ajuda extra en cas de necessitat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut