El FC Barcelona Lassa jugarà la quarta final LNFS de la seva història

Els de Marc Carmona es van classificar per la via ràpida

El FC Barcelona Lassa va derrotar per 1-3 el Magna Navarra per la via ràpida i va sumar el segon punt de l’eliminatòria, que els ha permès passar a la Final de la LNFS. Els blaugranes, però, encara no coneixen el seu rival, que sortirà de l’eliminatòria entre el Movistar Inter i el Palma Futsal.

Tres finals, tres títols

El FC Barcelona ha jugat tres finals de Lliga a la seva història i els precedents són immillorables, ja que han sumat tres campionats els tres cops que hi han arribat. Els de Marc Carmona van encadenar tres títols de manera consecutiva les temporades 2010/11, 2011/12 i 2012/13 en derrotar el Caja Segòvia la primera temporada i ElPozo Múrcia les dues següents.

Els culers van arribar al cinquè partit de la final i el Palau Blaugrana va ser clau per a la victòria. Els blaugranes van derrotar els segovians per 3-2 amb gols de Saad, Carlos i Fernandao, i això va permetre als catalans aixecar el primer títol de Lliga.

Un any després, els de Carmona també van haver d’arribar al cinquè partit per resoldre el campionat de Lliga. Després de veure com els murcians guanyaven el quart partit quan faltaven pocs segons per acabar el matx, en el cinquè i definitiu duel, jugat a Múrcia, els barcelonistes van guanyar per 3-6 i van sumar el segon títol de la secció.

Un any més tard el rival va ser el mateix, però el campionat es va decidir al Palau Blaugrana al quart partit. Després del temps reglamentari i la pròrroga, el matx va acabar amb empat a tres gols. I a la tanda dels penals, els culers van vèncer per 5-3 després de no fallar cap llançament.

Horaris definits

Tot i no saber encara el rival, els barcelonistes ja coneixen quan jugaran els partits de la final, però no on. Si guanya el Movistar Inter, que va acabar la Lliga regular en primera posició, els dos primer partits de la final es jugarien a la seva pista, mentre que si el que passa és el conjunt balear, els dos primers enfrontaments es jugarien al Palau Blaugrana.

1r partit: Dijous, 9 de juny a les 21 h

2n partit: Dissabte, 11 de juny a les 13 h

3r partit: Dijous, 16 de juny a les 21 h

4t partit: Dissabte, 18 de juny a les 13 h (si fos necessari)

5è partit: Dilluns, 20 de juny a les 21 (si fos necessari)