El FC Barcelona Lassa ja pensa únicament en la International Futsal Cup

El FC Barcelona Lassa ja pensa únicament en la International Futsal Cup

Els blaugranes jugaran per segona vegada aquesta competició, després del subcampionat aconseguit la temporada 1996/97

L’expedició del FC Barcelona Lassa sortirà avui dimecres 22 de juny cap a Doha per diputar la International Futsal Cup. Els homes de Marc Carmona tancaran la temporada a Qatar amb la intenció de sumar l’únic títol que els falta per aconseguir i, d’aquesta manera, tancar un cicle en què l’equip, sota les ordres de tècnic català, ha conquerit tres Lligues, tres copes d’Espanya, quatre Copes del Rei, dues UEFA Futsal Cup i una Supercopa d’Espanya.

Grup complicat

Els blaugranes jugaran una primera fase davant del Tasisat Daryaei (Iran), el FC Dynamo (Rússia) i el Carlos Barbosa (Brasil). Els dos primers equips es classificaran per a les semifinals, i el tercer de cada grup jugarà per la cinquena i sisena posició, i els quarts, ho faran per la setena i la vuitena posició. Els partits seran retransmesos per Barça TV, Esport3 i Teledeporte i els aficionats podran veure els matxs gràcies als tres operadors televisius.

El dijous 23 hi haurà una roda de premsa a la qual assistirà Marc Carmona i el capità Paco Sedano com a representants de l’equip blaugrana i l’acció començarà un dia més tard quan els blaugranes obrin la seva participació al torneig davant de l’equip iranià a les 22.45 h (una hora menys a Barcelona).

Segona participació blaugrana

Però aquesta no serà la primera vegada que el FC Barcelona Lassa jugui aquesta competició. La primera edició de la International Futsal Cup va jugar-se la temporada 1996/97 a Porto Alegre i llavors els blaugranes van arribar a la final davant de l’Ulbra brasiler, on van caure derrotats per 4-2 a la pròrroga tot i haver-se avançat per 1-2 amb gols d’Alesio i Alexandre. Al temps suplementari, els brasilers van fer dos gols que van condemnar el FC Barcelona i van caure derrotats a la primera final del llavors anomenat Mundial de Clubs.

Al primer partit del torneig, el FC Barcelona es va desfer amb rotunditat del Peñarol de Montevideo per 9-1 amb gols d’Alexandre (3), Alesio (2), Paquito (2), Perico i Dani. El següent partit va trobar-se amb el Ford Genk de Bèlgica, al qual va derrotar per 4-2 amb gols d’Alexandre Silveiro (3) i Alberto Pérez. Al tercer partit de la lligueta els barcelonistes van perdre davant del Di Bufala (Estats Units) per 1-3, però els va permetre accedir a les semis. A les semifinals, el FC Barcelona va derrotar el Bunga Melati holandès per 7-5 i van jugar la primera final de la seva història d’aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut