El FC Barcelona Lassa, disposat a repetir la gesta del tercer partit

Els blaugranes han de guanyar el quart partit si volen forçar el cinquè a Torrejón de Ardoz el proper dilluns

El FC Barcelona Lassa va guanyar el tercer partit de la final de la LNFS per 6-4 al Movistar Inter i es va garantir la possibilitat de disputar el quart duel de l’eliminatòria, de nou davant del seu públic. El matx es juga aquest dissabte a les 13 hores (Teledeporte i Esport3) i, en cas, de vèncer, els blaugranes jugarien el cinquè i definitiu el dilluns 20 de juny a les 22 hores a Torrejón de Ardoz.

Després de la victòria en el tercer partit, els de Marc Carmona es mostren esperançats de poder empatar l’eliminatòria davant del seu públic, tot i que destaquen la dificultat del repte. A més, el cansament serà una de les claus del partit, ja que el quart enfrontament es disputa menys de 48 hores després que s’acabés el tercer. Un factor que el tècnic Marc Carmona haurà de tenir molt en compte a l’hora de fer les rotacions dels seus jugadors.

Sergio Lozano, endollat

Sergio Lozano està endollat i s’ha convertit en el màxim golejador del FC Barcelona Lassa al play-off amb nou gols. El madrileny ha marcat en cadascun dels tres duels diputats fins al moment davant del Movistar Inter, amb una aportació ascendent. I és que en el primer partit Lozano va marcar un gol, en el segon en va fer dos i en el tercer enfrontament de la final va aconseguir un hat-trick amb el qual va ajudar el seu equip a endur-se la victòria.

El Palau, de nou clau

El Palau Blaugrana va tornar a ser el de les grans ocasions, i quan l’equip va necessitar el seu suport el públic blaugrana va donar l’empenta necessària per superar els mals moments. Els 5.374 espectadors que van assistir al tercer partit de la final de la LNFS van ser imprescindibles per sumar la primera victòria de l’eliminatòria, i aquest dissabte hauran de tornar a ser-ho per intentar forçar el cinquè partit a Torrejón de Ardoz.