El FC Barcelona Lassa començarà la Lliga contra el D-Link Saragossa

El FC Barcelona Lassa començarà la Lliga contra el D-Link Saragossa

L’equip de Marc Carmona començarà la Primera Divisió el 12 de setembre a terres aragoneses i acabarà el 30 d’abril a la pista de l’Elx

El FC Barcelona Lassa de futbol sala ha conegut aquest dijous el calendari de la Primera Divisió de futbol sala 2015/16. El sorteig de la LNFS ha decretat que l’equip de Marc Carmona iniciarà la competició regular a la pista del D-Link Saragossa el cap de setmana del 12 de setembre.

El primer partit de Lliga al Palau Blaugrana es disputarà una setmana més tard contra el Jumilla Bodegas Carchelo. El darrer partit de l’any 2015 –cap de setmana del 22 de setembre– servirà per iniciar la segona volta i, per tant, es rebrà el D-Link Saragossa. I el primer duel del 2016 es jugarà a Jumilla (Múrcia).  

La temporada acabarà a la pista de l’Elx, equip que ha ascendit aquest curs passat a Primera Divisió.

El filial, contra l’O Parrulo Ferrol

El FC Barcelona Lassa B, per la seva banda, començarà el curs 2015/16 rebent la visita de l’O Parrulo Ferrol el cap de setmana del 19 de setembre. El primer desplaçament de l’equip d’Andreu Plaza serà per jugar contra el Naturpellet Segòvia, mentre que l’any 2015 i la primera volta s’acabaran amb un partit contra Melilla el 19 de desembre. El 9 de gener del 2016 començarà la segona meitat de la temporada, que acabarà el 16 d’abril amb el desplaçament al continent africà.

Calendari complet de Primera Divisió

Calendari complet de Segona Divisió

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut