El FC Barcelona Lassa busca la final

El FC Barcelona Lassa busca la final

Els blaugranes busquen la segona final de la seva història en aquesta competició

El FC Barcelona Lassa jugarà dimarts 28 de juny a partir de les 20 h (hora de Barcelona) davant del Magnus Futsal brasiler (Teledeporte, Esport3 i Barça TV) la primera semifinal de la Futsal Intercontinental Cup per mirar de colar-se per segona vegada a la seva història a la final d’aquesta competició després d’haver disputat la primera edició de la temporada 1996/97.

Els de Marc Carmona van poder tenir una jornada de descans dilluns tot i entrenar-se a la tarda i han pogut recuperar forces de cara al partit de semifinals. Els brasilers del Magnus Futsal van acabar en segona posició del Grup B després de derrotar el Movistar Inter per 1-0 i sumar tres punts molt importants a la tercera i definitiva jornada de la primera fase.

Amb Falcao de rival

A les files del Magnus Futsal juga una llegenda del futbol sala mundial. Falcao està considerat per molts el millor jugador de la història d’aquest esport i és el líder de l’equip brasiler. Tot i els seus 39 anys porta el gol a les seves cames i ha marcat dos gols en aquesta competició. Els brasilers arriben en un bon moment de joc i aspiren a desbancar el FC Barcelona Lassa de la final. S’ha de tenir en compte que, a diferència de l’equip de Marc Carmona, que ja ha acabat la temporada, els equips brasilers estan a la meitat del seu campionat i en un estat de forma millor que els europeus.  

Wilde, en un moment dolç

Un dels jugadors més en forma del FC Barcelona Lassa és el brasiler Wilde, que amb cinc gols és el màxim golejador del seu equip a la Futsal Intercontinental Cup. Va marcar tres gols en el partit inaugural davant del Tasisat Daryaei i va fer un doblet davant del Carlos Barbosa brasiler. A més, en el primer partit va ser escollit com el Millor Jugador del Partit.

Marc Carmona encara no ha pogut fer jugar Gabriel, que segueix recuperant-se de la lesió al peu que es va fer durant la final de la LNFS, però els dos joves del Barça B Ferran Plana i Esteban Cejudo estan donant minuts de descans a l’equip en moments de qualitat. El primer va jugar davant del Carlos Barbosa uns minuts, mentre que el segon ho va fer davant del Dinamo de Moscou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut