El FC Barcelona estableix un rècord golejador

Els blaugranes aconsegueixen un rècord golejador a la LNFS amb 157 gols i superen el seu anterior registre de 150

El FC Barcelona Lassa va aconseguir tres punts en la darrera jornada de la LNFS davant de l’Elx CF V Alverola i va acabar amb 74 punts després de les 30 jornades disputades. Els homes dirigits per Marc Carmona han sumat 23 victòries, 5 empats i només 2 derrotes amb 157 gols marcats i 78 d’encaixats, i han igualat els 23 partits guanyats de la temporada passada.

Un dels aspectes més positius d’aquesta temporada ha estat el bon nivell golejador que ha demostrat l’equip durant tot l’any i que ha servit perquè els barcelonistes hagin marcat 157 gols, que han significat un rècord que ha superat els 150 que van marcar la temporada 2011/12.

157 gols, nou rècord culer a la LNFS

Abans d’arribar a la darrera jornada de la Lliga regular, els barcelonistes havien fet 145 gols i en necessitaven sis per superar el seu millor registre a la LNFS. L’encert dels blaugranes davant de la pitjor defensa de la competició va ser total, i a la fi dels primers 20 minuts els de Carmona ja havien superat la marca de les 150 dianes. A la mitja part el Barça havia endossat als alacantins set gols que suposaven establir un nou registre golejador a la Lliga quan encara quedava tota la segona part per disputar-se.

Millor golejada de la temporada

Els 12 gols marcats pels homes de Marc Carmona van ser el millor registre de la temporada a la LNFS, i van superar els 11 gols marcats durant la temporada regular en quatre ocasions i els 10 marcats dues vegades durant aquest curs. A més, el FC Barcelona Lassa va empatar el seu millor registre golejador a la història de la LNFS amb les 12 dianes. Anteriorment, ho havia aconseguit davant del Puertollano el 8 de desembre del 2012, en què el resultat va ser de 0-12. L’equip es va quedar a només a un gol del seu rècord històric dels 13 aconseguits davant del Talavera al Palau Blaugrana el 12 de novembre del 2011, en què el resultat final va ser de 13-2.

Doble hat-trick

El matx davant de l’Elx CF V Alberola va suposar que Lin marqués un hat-trick i que Dyego fes el mateix. Per al brasiler va ser el primer hat-trick amb la samarreta blaugrana, mentre que el segovià va marcar el quart des que juga al FC Barcelona. Lin va fer un hat-trick a la Main Round de la temporada 2011/12, un altre a la LNFS davant de l’Aspil Ribera Navarra la temporada 2013/14 i aquesta mateixa temporada en va fer un a la primera ronda de la Copa del Rei a la pista de l’Agüimes canari.