El Barça Lassa, un habitual de les semis a la LNFS

El Barça Lassa, un habitual de les semis a la LNFS

Els de Marc Carmona acumulen set presències consecutives a les semifinals i és l’únic equip que ho ha aconseguit

El FC Barcelona Lassa es va classificar per disputar les semifinals de la LNFS de la temporada 2015/16 després de vèncer de manera brillant per 6-1 el Catgas Santa Coloma al segon partit de la sèrie i va certificar el seu pas a la primera, sense haver d’esperar al tercer partit. A les semifinals, els blaugranes es veuran les cares amb el Magna Gurpea, al qual han guanyat les quatre vegades que s’han vist aquesta temporada, dos en Lliga, una a la Copa del Rei i una altra a la Copa d’Espanya.

Acostumats a les semifinals

Els homes de Marc Carmona s’han acostumat a viure aquestes situacions. De les darreres set semifinals disputades, el FC Barcelona Lassa és l’únic equip que les ha jugades totes i des que va caure als quarts de final davant el Pinto la temporada 2007/08, sempre ha estat entre els quatre millors de la LNFS.

En aquest període, fins a nou equips s’han classificat per estar entre els quatre millors. El Barça Lassa ho ha fet en set ocasions, el Movistar Inter i ElPozo Múrcia en cinc ocasions, mentre que el Segòvia Futsal en quatre. El Palma i el Magna Gurpea en dues, mentre que tres equips han arribat a les semifinals en només una ocasió, el Santiago, el Benicarló i el Catgas Santa Coloma.

Tres títols en les sis edicions anteriors

Els blaugranes han sumat tres títols de Lliga en aquest període. El Barça Lassa va guanyar de manera consecutiva les Lligues de la temporada 2010/11 davant del Caja Segòvia, i les edicions de 2011/12 i 2012/13 van derrotar ElPozo Múrcia per sumar els títols de la LNFS que el Museu del FC Barcelona alberga a les seves vitrines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut