El Barça Lassa iguala el seu millor inici a la LNFS

El Barça Lassa iguala el seu millor inici a la LNFS

El FC Barcelona Lassa ha guanyat els seus primers sis partits de la LNFS

El FC Barcelona Lassa està en un bon moment de joc. Els blaugranes van guanyar el seu partit davant del Santiago Futsal al Palau Blaugrana per 2-4 després de remuntar dos gols en contra. Això ha fet que la secció de futbol sala hagi igualat el seu millor inici a la LNFS amb sis victòries consecutives, com la temporada 2011/12.

Els de Marc Carmona han guanyat tots els partits oficials que han disputat aquest any, sis de Lliga, dos de Copa del Rei i els dos de la Copa Catalunya. Aquestes sis victòries els permeten anar al capdavant de la classificació juntament amb el Movistar Inter, amb el qual jugaran el dissabte 24 d’octubre per veure qui és l’equip més fort del moment. Els blaugranes són el millor equip en atac amb 39 dianes i només 17 gols encaixats, i aquestes xifres els col·loquen la segona millor defensa de la LNFS, només per darrere d’ElPozo Múrcia que ha vist com la seva porteria rebia 14 gols.

Igual que el 2011/12

Els culers estan tenint el mateix inici que la temporada 2011/12 quan van guanyar també els seus primers sis partits de Lliga i van empatar el setè, precisament contra un dels considerats tres grans del campionat com ElPozo Múrcia. En aquella ocasió, els de Carmona van empatar a cinc gols en un partit disputat al Palau Blaugrana en què Javi Rodríguez i Fernandao van fer un gol cadascú i Sergio Lozano va signar el seu primer hat-trick amb la samarreta del FC Barcelona.

Números molt semblants

Es dóna la casualitat que els números del Barça Lassa són molts semblants les dues temporades. La 2011/12, els culers havien marcat 30 gols i només n’havien rebut vuit i tenien un ‘goal average’ de +22. Aquesta temporada, l’equip ha marcat més gols, 39, però també n’ha rebut més, 17. El que no varia és el ‘goal average’ de les dues temporades. En les dues el +22 és el mateix i és el millor equip en els gols rebuts i encaixats aquesta temporada.

12 partits guanyats, la millor ratxa

Tot i això, aquesta no és la millor ratxa del FC Barcelona Lassa. Amb Marc Carmona com a entrenador, els blaugranes van enllaçar un total de 12 jornades consecutives guanyant a la LNFS des de la jornada 16 a la 28 i les dues primeres dels quarts de final del play-off. En aquest període, el Barça va fer un total de 74 gols i només en van encaixar 22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut