El Barça Lassa buscarà el seu rècord golejador a la LNFS

El Barça Lassa buscarà el seu rècord golejador a la LNFS

Si el Barça Lassa marca sis gols en l’últim partit de la Lliga regular establiria el seu millor registre golejador a la LNFS

El FC Barcelona Lassa acabarà la Lliga regular en segona posició darrere del Movistar Inter un cop finalitzi la 30a jornada de la LNFS. Ja fa unes jornades que els blaugranes es van assegurar aquesta plaça gràcies als resultats aconseguits durant tot l’any i tindran el factor pista a favor en el play-off, com a mínim, fins a les semifinals en cas d’arribar-hi.

Però un dels al·licients que tenen els de Marc Carmona abans de finalitzar aquesta fase de la competició és intentar batre un rècord de gols. Els blaugranes sumen 145 gols en les 29 jornades disputades fins ara i la seva mitjana golejadora és de cinc gols per partit. I el repte que tenen els barcelonistes és mirar de superar la xifra golejadora assolida la temporada 2011/12, quan van marcar 150 gols en 30 jornades.

Buscant el rècord davant de la pitjor defensa de la Lliga

El Barça Lassa va estar a punt de batre el rècord la temporada passada quan van marcar 149 gols i es van quedar a només un d’igualar el millor registre de la història del Club a la competició. Però aquest any els blaugranes miraran de tornar a intentar-ho contra l’Elx a l’última jornada. El proper rival del Barça Lassa es jugarà el descens davant dels de Carmona i la victòria serà bàsica si volen mantenir la categoria, tot i que el tres punts no els asseguren quedar-se a la Primera Divisió.

Els alacantins són la pitjor defensa de la LNFS i han encaixat 144 gols després d’haver-se jugat 29 jornades de Lliga. A més, a la seva pista l’Elx CF V. Alberola són la segona pitjor defensa amb 61 gols encaixats i, davant dels seus aficionats, només han pogut guanyar dos partits, empatar-ne tres i han perdut els nou restants.

Així doncs, el FC Barcelona Lassa pot establir un rècord golejador a la LNFS davant de l’Elx CF V. Alberola si l’equip és capaç de marcar sis gols davant de l’equip alacantí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut