El Barça Lassa busca una victòria per tancar el 2015

El Barça Lassa busca una victòria per tancar el 2015

Els blaugranes jugaran al Palau Blaugrana l’últim partit de l’any amb ganes d’acabar amb una victòria

El FC Barcelona Lassa de futbol sala jugarà aquest dimarts a les 21 hores (Esport3 i Teledeporte) davant del DLink Saragossa el partit de la Jornada 16. Un partit que tancarà l’any 2015 amb la intenció de tornar a sumar una nova victòria davant dels seus aficionats.

Els aragonesos han estat un equip que durant la primera volta de la Lliga ha demostrat tenir un gran potencial, que els ha fet estar sempre en posicions per jugar la Copa d’Espanya de Guadalajara del proper mes de març. Malauradament per als de Saragossa, no s’han pogut classificar, però el potencial com a equip és evident i Marc Carmona va fer-ne esment durant la roda de premsa prèvia a aquest partit.

Els aragonesos, tercer pitjor atac a domicili

El DLink Saragossa només ha estat capaç de fer 14 gols en els vuit partits que ha jugat com a visitant, una xifra que el converteix en el tercer pitjor equip en aquest aspecte. Tot i així, ha tret prou rendiment d’aquests gols: Ha guanyat dos partits i n’ha empatat un altre. El Barça Lassa, per la seva banda, és el segon millor equip a casa, amb 41 gols, i té ganes d’acabar l’any amb un victòria al Palau.

Partit boig a la primera volta

El partit de la primera volta, que inaugurava la temporada 2015/16, va ser molt esbojarrat i ple de gols. El resultat final va ser de 5-6 i el partit va tenir un desenllaç incert fins al final del matx, en el que Sergio Lozano i Aicardo van signar un doblet. Gabriel comentava a la prèvia que esperava que el partit que inaugura la segona volta de la LNFS no fos tant imprevisible com va passar amb el disputat a Saragossa.

Juan Emilio per Sergio Lozano

Marc Carmona podrà tornar a comptar amb tots els efectius a excepció de Lozano, que segueix recuperant-se de la lesió al genoll. El jove del Barça B Juan Emilio serà qui completi la convocatòria del Barça Lassa, i mirarà de tornar a aprofitar els minuts que li doni el tècnic català. De fet, l’ala-pivot porta jugant els darrers tres partits de Lliga amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut