El Barça Lassa busca la remuntada a Palma

El Barça Lassa busca la remuntada a Palma

Els de Marc Carmona busquen el seu pas a la final de la Copa del Rei per poder jugar la cinquena final en sis edicions Els blaugranes han guanyat en quatre ocasions aquesta competició

Dimarts 23 de febrer a partir de les 20.45 h, el FC Barcelona Lassa es jugarà el seu pas a la final de la Copa del Rei de futbol sala davant del Palma Futsal (Esport3 i IB3). Per fer-ho, els blaugranes hauran de superar l’1-2 del partit d’anada, on van caure per la mínima al Palau Blaugrana amb un solitari gol de Lin.

Aquesta competició és especial per al Barça. Des que es va començar a jugar ara fa sis temporades, els culers han guanyat quatre finals i sempre han arribat a les semifinals de la Copa. És el seu trofeu i tenen ganes de tornar a recuperar-lo després que la temporada passada caiguessin a les semifinals davant del Movistar Inter.

Palma Futsal, rival dur

El fet que el Palma Futsal estigui a les semifinals de la Copa del Rei no és casualitat. Els balears són tercers a la classificació de la LNFS i estant fent una gran temporada a la Lliga com proven els números. Són la quarta millor defensa de la Lliga amb només 56 gols encaixats en els 21 partits jugats fins ara, només darrere del Movistar Inter, el FC Barcelona Lassa i l’Aspil Vidal Ribera Navarra. Als quarts de final de la Copa, els de Juanito van ser capaços de derrotar a domicili els madrilenys de l’Inter en un partit  que va acabar 1-2 i que, a cinc minuts del final, perdien per 0-1.

El partit d’anada

En el partit d’anada, els balears es van avançar tot just quan el partit havia començat mercès a un gol de Pizarro. El Barça Lassa va tenir oportunitats de marcar per fer l’empat, però no va ser fins les acaballes del primer període que Lin, va marcar l’1-1. A la segona part, els blaugranes van tenir moltes oportunitats per marcar però a vegades la falta d’encert i en d’altres la bona actuació del porter rival Sarmiento, no van permetre que el Barça ampliés la seva renda. I quan ja semblava que el partit acabaria amb empat, Taffy va tornar a marcar per al Palma Futsal. Els barcelonistes van jugar amb el porter-jugador però no van trobar la xarxa rival en cap dels xuts a la porteria del Palma.

Els antecedents, favorables als blaugranes

Aquesta eliminatòria és la tercera entre tots dos equips a la Copa del Rei. La primera vegada que es van veure les cares va ser la temporada 2011/12, quan els de Marc Carmona van derrotar als penals el Palma Futsal als quarts de final. Dos anys més tard, es van tornar a trobar als quarts i, en aquella ocasió, el Barça Lassa va derrotar els balears per 4-2.

Amb tots a Palma

Marc Carmona va decidir emportar-se tot l’equip, tot i que Ferrao i Sergio Lozano encara no estan al cent per cent físicament. La importància del matx ha fet que el preparador culer hagi optat per tenir tot l’equip junt per a una cita tan important. En el cas de passar, significaria la cinquena final en sis edicions de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut