El Barça Lassa, a Lisboa per jugar un torneig amistós

El Barça Lassa, a Lisboa per jugar un torneig amistós

Els blaugranes jugaran a Lisboa un torneig amistós davant del Benfica i l’Sporting per continuar preparant la pretemporada

El FC Barcelona Lassa jugarà aquest cap de setmana un torneig amistós a Lisboa davant del Benfica i de l’Sporting de Portugal al mateix escenari de l’última Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, el Meo Arena.

Els homes de Marc Carmona, que continuen amb la seva preparació, disputaran dos partits de molt nivell davant de rivals durs i experimentats. La setmana passada els blaugranes van jugar un matx a porta tancada al Palau davant del Peníscola RehabMedic en què van vèncer per un clar 5-1.

Partits exigents

Dissabte els barcelonistes s'enfrontaran al Benfica, que la temporada passada va guanyar la lliga portuguesa després de dues temporades de no haver-ho fet i que aquest any disputarà la competició europea. Diumenge els de Carmona es tornaran a veure les cares amb l’Sporting Clube de Portugal, equip amb el qual es van enfrontar a les semifinals de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. En aquella ocasió el Barça va derrotar els portuguesos per 3-5.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut