fcb.portal.reset.password
El cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, ha rebut al Barça Lassa

El cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, ha rebut al Barça Lassa / Foto: GERMAN PARGA

Foto de germanor entre el Barça Lassa i el cònsol major d'Encamp, Jordi Mas

Foto de germanor entre el Barça Lassa i el cònsol major d'Encamp, Jordi Mas / Foto: GERMAN PARGA

L’estada a Encamp de l’equip de futbol sala s’han convertit en un clàssic durant la pretemporada culer. Els homes de Marc Carmona ja fa diverses temporades que aprofiten de manera consecutiva les facilitats que la parròquia d’Encamp posa a la seva disposició per preparar cada curs. “És un gust venir aquí cada any. Les condicions de treball són idònies i estem a prop de tot i podem anar a peu a tot arreu”, ha destacat el tècnic culer.

El capità Paco Sedano ha donat les gràcies per l’ajuda que ofereix tota la gent que té cura del Barça Lassa a Encamp. “No hi ha millor lloc que aquest per preparar els primers dies de la pretemporada. El clima i la muntanya són ideals i tenim totes les instal·lacions a la nostra disposició per fer una bona feina”, ha conclòs el porter madrileny.

Encamp, encantat amb el Barça

Per la seva banda, el Cònsol Major ha destacat el prestigi de l’associació amb el FC Barcelona pel fet que tres seccions professionals del Club (bàsquet, handbol i futbol sala) realitzin estades a Encamp per preparar-se per a cada temporada esportiva. A més, el conveni de promoció amb l’Entitat resulta molt beneficiós per a Encamp i Andorra.

Conscients de la importància de la temporada

Responent a preguntes dels periodistes, Carmona ha confessat: “Som conscients que aquesta temporada és molt important per a nosaltres per no haver guanyat res l’any passat, i espero que aquí posem la primera pedra per poder tornar a jugar finals i poder guanyar algun títol”. El primer pas per tornar a ser un equip dominant com ara fa uns anys va començar a Encamp, i l’equip espera que la seva estada a la població andorrana serveixi per tornar al camí dels èxits.

Tornar a dalt