fcb.portal.reset.password
El Barça de futbol sala s'estarà a Encamp fins el 14 d'agost

El Barça de futbol sala s'estarà a Encamp fins el 14 d'agost / Foto: ARXIU FCB

El Barça de futbol sala inicia avui una setmana d’entrenaments a Encamp que els ajudarà a carregar les piles per afrontar una temporada carregada de reptes amb l’aspiració de tornar a ser l’equip dominant de les darreres temporades. Els blaugranes s’estaran a terres andorranes fins divendres, amb sessions dobles i triples.

Les instal·lacions que ofereix el Comú d’Encamp són immillorables per a la preparació d’un equip professional, i un any més els homes de Marc Carmona han tornat a triar la localitat andorrana per fer la seva estada per preparar la temporada 2015/16. La temperatura i l’alçada que es trobaran els barcelonistes a Encamp són la millor manera de preparar l’any.

Sessions dobles i triples

Com és habitual en aquest tram de l’any, les sessions dobles i triples seran constants i els de Carmona tenen la intenció d’aprofitar al màxim possible aquest període de la pretemporada a Andorra. A banda de les sessions a la pista, el Barça Lassa aprofitarà les muntanyes per fer carrera en un ambient incomparable mentre les bateries de tots els jugadors van carregant-se a poc a poc.


El futbol sala, cap a Andorra por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();