Dia de descans per al FC Barcelona Lassa

Dia de descans per al FC Barcelona Lassa

Els blaugranes han gaudit del primer dia de descans després de tres partits seguits

Després de la classificació dels homes de Marc Carmona com a primers del Grup A de la Futsal Intercontinental Cup, els jugadors del Barça Lassa han gaudit d’unes hores de descans. Part de l’expedició blaugrana s’ha desplaçat fins a l’Acadèmia Aspire per veure les instal·lacions que acullen l’acadèmia de futbol.

Altres han decidit quedar-se a l’hotel i descansar a les seves habitacions per tal de recuperar el màxim de forces possibles després d’haver jugat tres partits en tres dies i en què l’esforç físic ha estat gran per a la majoria dels jugadors. Uns quants també s’han passat per la piscina de l’hotel per relaxar-se una mica abans de tornar a la dinàmica d’equip.

A la tarda, entrenament

El que no ha canviat gens ha estat l’entrenament dels blaugranes. L’equip s’ha desplaçat fins al pavelló per realitzar una suau sessió preparatòria per preparar el partit de les semifinals davant del Magnus Futsal brasiler de dimarts 28 de juny a partir de les 20 h (hora Barcelona). L’altra semifinal, entre el Carlos Barbosa (Brasil) i l’equip local de l’Al Rayyan, es jugarà un cop s’acabi la semifinal blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut