Dades favorables al derbi català

Dades favorables al derbi català

Els dos equips han jugat en tres competicions, Lliga, Copa del Rei i Copa Catalunya, i el balanç és sempre favorable als blaugranes

Divendres, 8 de gener, es jugarà al Palau Blaugrana a partir de les 21.30 h el derbi català de la LNFS entre el FC Barcelona Lassa i el Catgas Santa Coloma.

Els dos equips ja s’han vist dues vegades aquesta temporada, una a la final de la Copa Catalunya i a la tercera jornada de la Lliga. En tots dos enfrontaments els homes de Marc Carmona han vençut els colomencs. En el primer partit que els va enfrontar aquesta temporada els barcelonistes van guanyar per 2-4 amb gols de Saad, Wilde i dos de Sergio Lozano. Al partit de Lliga celebrat tres setmanes més tard, el Barça Lassa va tornar a vèncer a la pista del Catgas Santa Coloma en un festival golejador. Els culers van guanyar per 6-7 i fins a sis jugadors blaugrana van marcar: Ferrao, Dyego, Aicardo, Tolrà, Wilde i Lozano, que va fer un doblet.

Balanç històric favorable als blaugranes

Però si fem un repàs històric del que ha passat els darrers anys entre els dos equips, el balanç és favorable als blaugranes. Dels darrers 23 duels jugats a la LNFS, el FC Barcelona Lassa ha guanyat 13 partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut vuit. En aquests enfrontaments, els barcelonistes han marcat 95 gols, mentre que només n’han rebut 67. La victòria més voluminosa dels de Carmona va ser el 6 de novembre del 2010, quan l’equip va vèncer els colomencs per 8-0. Pel que fa a la victòria més gran dels de Santa Coloma, ha estat per tres gols en dues ocasions, una per 5-2 (28/11/02) i una altra per 0-3 (01/05/09).

A les altres competicions, també

Els dos equips s’han vist també en dues competicions més. El 29 de desembre del 2010 tots dos conjunts es van veure als vuitens de la Copa del Rei, i el Barça Lassa va guanyar per 0-2 a la pista colomenca. A la Copa Catalunya el balanç també és positiu per als culers. Els de Marc Carmona hi han guanyat en sis ocasions, mentre que només ha perdut en una.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut