Començar bé el 2016

Començar bé el 2016

Els blaugranes juguen a Jumilla el primer partit del 2016

El FC Barcelona Lassa jugarà el partit corresponent de la 17a jornada de la LNFS dissabte 2 de gener a partir de les 19.30 h (Esport3) davant del Jumilla Bodegas Carchelo amb la clara intenció de sumar els primers tres punts del 2016.

Els barcelonistes es van desplaçar fins a Jumilla el dia 1 a la tarda sense gaire temps per poder celebrar l’arribada del nou any. Tot i això, els de Marc Carmona són conscients de la importància de vèncer en el primer partit del 2016, i un dels objectius de l’equip abans de l’aturada de seleccions és sumar els 12 punts. I els primers tres seran contra els murcians, que tanquen la classificació a la LNFS.

Últims classificats

El conjunt dirigit per Juan Francisco Gea no està realitzant una gran temporada, per la qual cosa ocupa l’última posició. En les 16 jornades disputades fins ara els murcians només han pogut sumar una victòria i tres empats, però sempre ha competit contra els equips grans, i Carmona ja va avisar a la prèvia del perill del rival dels catalans.

Bon moment blaugrana

El FC Barcelona Lassa arriba en un bon moment de joc. Ha vençut en els últims tres partits de Lliga disputats, i l’equip, segons les paraules del seu entrenador, ha agafat una regularitat en el joc bàsica per seguir aspirant a tot. Els blaugranes són el millor atac fora de la seva pista, on han pogut marcar en 35 ocasions, mentre que els de Jumilla són els segons pitjors, amb 21 dianes, només superats per l’Elx, que n’ha fet 14.

En el partit disputat a la primera volta de la Lliga al Palau, els blaugranes van aconseguir una còmoda victòria per 9-1 i és la victòria més gran del FC Barcelona Lassa aquesta temporada en un partit de Lliga. En aquell matx, Bateria va fer un hat-trick, i Wilde i Aicardo un doblet. Van tancar la golejada Lozano i Gabriel amb un gol cadascú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut