Comença la Lliga

Comença la Lliga

Els blaugranes s’estrenen al campionat de Lliga a Saragossa (20.45 hores)

Després de gairebé sis setmanes de preparació, els jugadors del Barça Lassa ja esperen ansiosos el debut davant del Dlink Saragossa per l’inici de Lliga. Els de Carmona s’estrenaran a una pista on la temporada passada només van emportar-se un punt després de l’empat a quatre gols. El xoc començarà a les 20.45 h i es podrà seguir per streaming a través de la pàgina web de la LNFS.

Bloc semblant

Els aragonesos mantenen el bloc de la temporada i la principal incorporació és la de l’entrenador, Quique Soto. La referència en atac continua sent Nano Modrego, que després d’unes temporades al Movistar Inter va fitxar la temporada passada pels aragonesos i afronta el seu segon any amb l’equip de Saragossa.

Adrian Ortego

Un dels nous jugadors amb els que es veuran les cares els barcelonistes és Adrián Ortego. El tanca madrileny va ser cedit aquesta temporada pels blaugranes perquè pugui agafar l’experiència necessària amb la possibilitat de poder tornar al Barça Lassa després de la seva cessió com ha passat amb Marc Tolrà aquesta temporada. Ortego va tenir força protagonisme a les ordres de Carmona ara fa dos anys i la temporada passada va ser un dels puntals del Barça B que a punt va estar de guanyar la Segona Divisió de la LNFS.

Començar amb bon peu

Els blaugranes saben de la importància del partit. Tot i que res es decidirà en el primer partit de l’any, saben que començar guanyant els primers tres punts és fonamental per començar amb bon peu a la Lliga. Els tècnics barcelonistes han preparat el partit de manera especial pel fet que els aragonesos juguen amb una defensa zonal poc habitual a la LNFS i volen evitar les sorpreses i els contratemps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut