CN Sabadell – FC Barcelona Lassa: Els joves del filial donen el triomf (0-7)

Els homes de Marc Carmona, reforçats per jugadors del Barça B, s’han imposat en el partit de celebració del centenari del CN Sabadell Els joves del filial Khalid i Juan Emilio, amb un hat-trick cadascun, han estat els grans protagonistes de la nit

Després de deu dies de vacances, el FC Barcelona Lassa de futbol sala ha disputat aquest dimecres un partit amistós davant el CN Sabadell. Els homes de Marc Carmona ha estat el club convidat en el partit de celebració del centenari de l’entitat sabadellenca. Amb les baixes dels jugadors lesionats i de Lin, Paco Sedano i Bateria –amb compromisos amb les respectives seleccions d’Espanya i del Brasil–, el protagonisme ha estat per als jugadors del filial. Khalid, amb un hat-trick, ha estat el gran protagonista de la nit.

Domini de principi a fi

El duel celebrat a Sabadell ha començat molt bé per als interessos barcelonistes, ja que Juan Emilio ha fet el 0-1 al primer minut. Amb aquest avantatge, el Barça ha anat dominant la pilota i així han arribat els altres gols. Després que Saad es topés amb el pal, Juan Emilio, per segona vegada, ha aconseguit marcar el 0-2 (minut 12). Poc després han arribat dos gols més que han posat punt final a la primera part. Khalid i Xavi Cols han estat els autors d’aquestes dues dianes, que han establert el 0-4 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa Marc Carmona ha sortit amb un cinc inicial totalment diferent per donar minuts a tots els jugadors disponibles. Poc ha tardat el Barça a marcar el cinquè gol, obra de Khalid (minut 28). El mateix Khalid ha ampliat l’avantatge un minut després, i ha completat el seu hat-trick personal posant el 0-6 al marcador. El definitiu 0-7 ha estat obra de Juan Emilio, que també ha acabat el partit amb un hat-trick.