Carmona vol sumar els 12 punts abans de l’Europeu

Carmona vol sumar els 12 punts abans de l’Europeu

El FC Barcelona Lassa començarà el 2016 amb un desplaçament a Jumilla que donarà inici a quatre partits al gener

Els FC Barcelona Lassa de futbol sala començarà el 2016 jugant a Jumilla el primer partit de l’any, i abans de marxar cap a terres murcianes Marc Carmona i Wilde han parlat amb els mitjans de comunicació sobre com afronta l’equip l’arrencada del 2016 abans de l’Europeu de seleccions.

El tècnic català no es refia dels murcians tot i ser últims a la classificació de la LNFS. “És un equip que està lluitant per sortir del descens, i és evident que hi ha una diferència de punts a la classificació i de plantilla”, analitzava Carmona. “Vénen de jugar un partit a Múrcia en què van perdre 2-1 però en què van tenir opcions fins al final. Contra l’Inter al minut 27 estaven 1-1, i a la jornada 15 van visitar el Xota i van empatar a tres”. Wilde, per la seva banda, pensa igual que el seu entrenador, i ha comentat: “No crec que sigui un partit fàcil. Juguem en una pista molt complicada. És un equip que a casa seva no guanya gaires partits però que tampoc perd per gaires gols. Lluita fins al final i, per tant, per guanyar haurem de fer un molt bon partit”.

Objectiu del 2016: Jugar finals i guanyar-les

Després d’una temporada sense títols, el FC Barcelona Lassa té clar que l’objectiu és tornar a competir per tot. “L’objectiu per a aquest 2016 és jugar finals i guanyar-les”, ha declarat el brasiler Wilde, un dels jugadors amb més títols amb la samarreta blaugrana. “Crec que l’equip està preparat per a això i lluitarem per aconseguir-ho. Tenim partits importants”, ha conclòs el pivot culer.

Marc Carmona té clar que abans de l’aturada per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions de Sèrbia és bàsic aconseguir els 12 punts en joc: “La idea és tirar endavant els quatre partits que tenim abans de l’Europeu, treure els 12 punts. I després de l’Europeu ja sí que serà gas a fons fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut