fcb.portal.reset.password
Carmona desitja recuperar el nivell abans de l'aturada

Carmona desitja recuperar el nivell abans de l'aturada / Foto: VÍCTOR SALGADO

Després d’un mes sense competir a la Lliga, el Barça jugarà davant del Santiago Futsal el partit corresponent a la 21a jornada de la LNFS, i Marc Carmona i Marc Tolrà han sortit a parlar amb els mitjans de comunicació abans de començar l’últim entrenament al Palau.

Després de tant de temps sense competir, l’equip ja tenia ganes de tornar a jugar: “En teníem ganes. Sempre es fan llargs aquests períodes de tres o quatre setmanes sense competir els caps de setmana i amb molt pocs jugadors del primer equip”, ha manifestat Carmona. I ha afegit posteriorment: “Teníem ganes de tornar a entrenar-nos sabent que tenim competició el cap de setmana”.

Recuperar el nivell d'abans de l’aturada

Abans de l’aturada el Barça Lassa havia guanyat sis dels últims set partits disputats a la Lliga i amb un bon nivell de joc. L’objectiu és tornar a recuperar aquelles sensacions per afrontar el tram decisiu de la temporada. “Nosaltres també estàvem en el millor moment, i el fet és que ens hem de mantenir i no baixar, perquè ara ens hi juguem tota la temporada”, ha declarat Tolrà. Per la seva banda, Carmona ha afegit: “Abans de l’aturada estàvem amb un bon to en tots els nivells. L’aturada ens ha anat bé per recuperar la gent, però hem de tornar al punt on estàvem”.

Santiago, un bon equip

Tot i que els gallecs van començar de manera irregular, han millorat ostensiblement i estan classificats en setena posició amb 24 punts. El preparador culer ha valorat l’estat del Santiago Futsal: “El Santiago Futsal ha millorat molt, és un equip de gent jove. Els va costar una mica arrencar, però ara estan en un bon moment. Han trobat el punt de competir bé i vénen de guanyar a Múrcia. És un equip molt intens, amb canvis molt ràpids, amb molt contacte físic”. Tolrà està en la mateixa línia que el seu entrenador: “El Santiago és un equip molt lluitador, un equip de futbol sala total. Estan en un nivell molt bo i per a nosaltres és un partit després de l’aturada que ens marcarà com anirem en un futur”.

Aicardo torna; Lozano i Ferrao, encara no

Un dels jugadors que tornen a la convocatòria és Jesús Aicardo, que es va lesionar en el partit de Jaén i que va caure de la convocatòria amb la selecció a causa dels problemes físics. “Recuperem Gabriel i Aicardo. Estan perfectament i s’han entrenat aquesta setmana amb normalitat”, ha confirmat l’entrenador culer. També ha parlat de Lozano i Ferrao, que no estan recuperats al cent per cent i no viatjaran a terres gallegues: “El Sergio ha començat a entrenar-se amb el grup en algunes parts i encara li falta. Teníem l’esperança que ens podria ajudar ja a la tornada de l’aturada. Realment li falten encara uns dies. Ferrao està gairebé llest. Mèdicament està bé, però anem amb cura perquè una recaiguda seria mortal per al que tenim al davant”.


FCB Futsal: Declaracions de Marc Carmona i Marc... by fcbarcelona

Convocatòria FC Barcelona Lassa

Cristian, Aicardo, Tolrà, Gabriel, Dyego, Lin, Bateria, Saad, Wilde, Juan Emilio, Esteban i Paco Sedano.

Tornar a dalt